Trist comiat en un partit per oblidar

Sabadell 1-3 Numancia

Sabadell: Mackay, Óscar Ramírez, David Bermudo, Agustín, Samuel, Héctor Simón, Fran Piera (min. 52 Áaron Bueno), Puigdollers, Baha (min. 76 Florian), Adrián Luna i Ezequiel (min. 66 Álex Cruz).

Numancia: Zabal, Julio Álvarez, Unai, Cabrera, Pavón, Sunny, Bedoya, Edu Gil, Lago Junior (min. 63 Nieta), Natalio i Juanjo (min. 55 Díaz de Cerio).

Gols: 0-1 Julio Álvarez (min. 8), 0-2 Natalio (min. 80), 0-3 Díaz de Cerio (min. 83), 1-3 Florian (min. 84)

Estadi: Nova Creu Alta (3.100 espectadors)

Darrer partit a l'estadi de la temporada del retorn a la Segona Divisió A en un duel sense complicacions en quan a la classificació, tant dels nostres com la dels sorians que a la zona tranquil·la estan protagonitzant un molt bon final de campanya. De fet, ja només començar, els de Pablo Machín van disposar d'una doble ocasió en la que finalment el porter gallec Ian Mackay acabaria enviant la pilota a còrner. A la segona no perdonaria Julio Álvarez que en un mà a mà perforaria la porteria arlequinada posant als seus per davant al marcador. La reacció dels nostres no tardaria en arribar i Ezequiel va estar a prop d'empatar després d'una bona jugada de Fran Piera. També ho intentaria Adrián Luna amb un xut llunyà i Baha no encertaria des de dins l'àrea, però Zabal, porter visitant no passaria grans angúnies, tampoc en un xut de falta de Samuel que finalitzaria en un servei de cantonada just abans d'arribar a la mitja part. El segon període va continuar semblant al primer amb una intensitat no massa alta i un Numancia creant poques oportunitats però força perilloses com un xut de Bedoya als 50 minuts que marxaria fora per molt poc i a punt va estar de significar la segona diana per als sorians. Poc després seria Adrián Luna amb un altre xut llunyà qui provaria fortuna, però fouÓscar Ramírez qui tindria l'empat més a prop amb un xut que s'acabaria passejant per la línea de gol després d'una centrada d'Ezequiel. Als 71 minuts altre cop Ramírez va tenir la ocasió després de pentinar una falta botada per Puigdollers. Va ser llavors quan el nostre Sabadell va decaure en picat i rebria el segon gol, obra de Natalio, també sol davant un Mackay que no va poder fer res. Tres minuts més tard en una contra, seria Díaz de Cerio qui anotaria el tercer deixant el partit més que sentenciat davant la impotència d'un Sabadell que no acabaria gens bé la temporada oferint una mala cara en el comiat davant l'afició. Abans del final però arribaria el gol de l'honor, obra del francès Florian per posar el punt i final als partits a la Nova Creu Alta aquesta temporada.