dissabte, 19 de maig del 2012

El Rival: Real Valladolid C.F.



Per acabar el quartet d'equips temibles a qui ens haurem d'enfrontar durant els primers 20 dies del mes de maig, viatjarem fins a l'estadi José Zorrilla per rendir visita a un dels altres grans aspirants a l'ascens com és el Valladolid de Miroslav Djukic. Els castellans a pesar de mostrar-se una mica irregulars en algun tram de la temporada, són el rival de Celta i Deportivo per alçar-se amb una de les dues primeres posicions a la taula classificatòria que els donaria l'ascens automàtic. No ens serà gens senzill superar-los i menys al seu estadi on es fan molt forts i on gairebé no perden punts tot i que la majoria de partits els han guanyat per la mínima.

Mantenir la seva davantera a ratlla serà determinant per tenir opcions de sumar i essencial serà que no passi com al partit de la primera volta on el Valladolid en els primers 20 minuts de partits ja havia sentenciat el duel. I és que els e Djukic compten amb molts quirats en els futbolistes que arriben des de la segona línia com els ràpids extrems Jofre o Marquitos, així com Nauzet Alemán un home molt potent i ambiciós. També Óscar que ja suma més de 10 dianes aquesta campanya o Víctor Pérez que està rendint a un nivell molt més gran del que fins i tot s'esperava d'ell a principi d'any.

Però un dels millors jugadors de la categoria i que té un domini de la pilota majúscul és Sisi que ja va donar mostres del seu talent a la Nova Creu Alta i a qui haurem de tenir molt en compte si pretenem sortir amb quelcom de positiu. Al davant segueix una temporada més el gran rematador Javi Guerra, que tot i no tenir la mateixa punteria que en d'altres temporades, en part per culpa de les lesions, continua sent tot un referent a la punta ofensiva del Valladolid, acompanyat també per Alberto Bueno i també per Manucho que no estan repercutint tan de cara a porteria contrària com s'esperava en un princpi.

La darrera visita que vam fer a l'estadi Nuevo José Zorrilla data de la temporada 1992/93 també a la Segona Divisió A on acabaríem perdent per 1 a 0 amb gol de José Emilio Amavisca en un equip on hi actuaven jugadors que acabarien sent tan importants com Cuaresma, Iván Rocha, Caminero, Onésimo o el mateix Amavisca.