dissabte, 12 de maig del 2012

El Rival: Elche C.F.



L'Elche que havia fins i tot capitanejat la taula classificatòria ha anat veient com els mals resultats els condemnaven a sortir durant força jornades dels llocs que donen accés a l'eliminatòria d'ascens, fet que després de caure per 2 a 0 al camp de Vila-Real B a la jornada 32 acabaria amb la paciència de la directiva valenciana que decidia destituir a Pepe Bordalás donant les regnes de l'equip a César Ferrando. El seu debut significaria tornar a guanyar davant el Cartagena. I és que després de sumar només 4 punts dels darrers 24 en joc serien fatals per a la continuïtat a la banqueta del Martínez Valero per al bo de Bordalás.

Sense renunciar a res amb un equip important i dissenyat per estar a la zona noble, aquest serà un nou desplaçament extremadament complicat on puntuar serà una tasca molt àrdua. Tot i això són un equip molt experimentat tan a la zona del centre del camp com al darrera i també amb jugadors ofensivament molt importants i que són seguits per a conjunts de la Primera Divisió com ara Ángel i que possiblement sigui el futbolista més perillós a la davantera gràcies a la seva mobilitat i olfacte davant porteria contrària. També Linares i sobretot el danès Niki Bille són els altres components ofensius de Ferrando.

Tot això sense oblidar el bon estat de forma de la bala de l'Estartit, Jordi Xumetra, que està realitzant una gran temporada i per banda és tot un perill per a les defenses rivals. Durant el mercat d'hivern van incorporar al centrecampista Cristóbal procedent del Karpaty ucraïnès i format a les categories inferiors del Vila-Real i també al defensa Héctor Rodas del Levante. Van marxar el centrecampista Acciari al Girona, jugador polivalent i que fins llavors comptava per l'entrenador i un Luismi Loro sense oportunitats al Tenerife.

La darrera visita que vam fer un partit de lliga a l'estadi del Martínez Valero d'Elche, data de la temporada 1998/99 llavors a la Segona Divisió B en un duel que finalitzaria amb victòria local per 2 a 0 amb gols del "Tiburón" Armentano i Huegún. La nota curiosa és que en aquell partit acabaríem amb només 7 jugadors damunt del rectangle de joc en uns darrers minuts on serien expulsats Xavi Moro, Alfredo, Edu i amb vermella directe Txiki.