dimarts, 22 de maig del 2012

El Rival: A.D. Alcorcón



Al camp de l'Alcorcón es recupera la jornada número 30 que s'hauria d'haver jugat el passat mes de març. Els d'Anquela s'han convertit en un dels conjunts que han revolucionat la categoria i en plena lluita per escalar fins les posicions d'eliminatòria d'ascens. Amb un equip a priori per intentar salvar la Segona Divisió A sense angúnies, els madrilenys a base de treball i de bons partits han viscut en una permanent situació tranquil·la que els ha permès mirar de reüll la zona alta de la classificació.

Una de les claus precisament ha estat el bon rendiment que han tingut al seu estadi, Santo Domingo, on equips com ara el Deportivo, Hércules o Las Palmas hi van sortir derrotats. Les petites dimensions i la forta pressió dels grocs fan que sortir amb quelcom de positiu sigui tota una aventura. Es tracta també d'un conjunt que rendabilitza molt bé els gols que fa i moltes de les seves victòries han estat per resultats curts. La forta defensa, un centre del camp molt actiu on Paco Montañés sobresurt amb la seva qualitat i desbordament fa que rebin habitualment pocs gols salvant alguna desfeta com el 6 a 0 al camp de l'Elche.

Al davant els gols també els tenen molt repartits entre Borja, Miguélez, Oriol Riera i sobretot per un Quini que és un autèntic rematador i no es pensa mai dos cops alhora de provar fortuna. Segurament l'home més perillós dels madrilenys que a més funciona molt bé amb el joc aeri i les jugades d'estratègia.

No existeix cap precedent en partits de lliga jugats a l'estadi de Santo Domingo davant l'Alcorcón, però si que n'hi ha un d'aquesta mateixa temporada en la primera eliminatòria de Copa del Rei on apareixien els equips de Segona Divisió A. Aquell dia de setembre vam caure per 2 a 1 en un partit molt igualat on ens avançaríem amb gol de Fito que malauradament seria remuntat en els darrers minuts de partit per culpa dels gols de Quini des del punt de penal i d'Abraham amb un fort xut des de fora l'àrea.