dimarts, 15 de maig del 2012

El Rival: U.D. Almeria



El primer partit intersetmanal del mes serà per rebre a un dels altres grans equips de la categoria que segueix lluitant per pujar. Lucas Alcaraz però, l'entrenador que havia iniciat la campanya, seria destituït després d'empatar a un gol a casa davant el Xerez a la jornada 32 i acumular sis partits sense vèncer, a pesar de continuar entre els millors classificats de la lliga. El seu substitut fou Esteban Vigo que debutaria amb una dura derrota al camp del Huesca per 1 a 0. A pesar de la mala dinàmica que varen acumular entre març i principi d'abril, ja vam veure el potencial dels andalusos en el partit de la primera volta on vam caure clarament per 3 a 0 al seu estadi i donant una molt bona imatge.

Amb jugadors molt consagrats voldran tenir el control en tot moment i guanyar la zona ample on acumulen futbolistes de gran potencial com Fernado Soriano, un dels seus puntals i un autèntic pulmó que fa una feina de recuperació del tot incansable, Áaron que arribava cedit per part del València i amb una participació també important, Bernardello, l'ex de l'Orihuela, entre d'altres, Verza o Corona que fa moure la parcel·la ofensiva dels seus de manera magistral.

Al davant una de les sensacions està sent el jove català Aleix Vidal que era una aposta a principi de temporada per l'equip filial, però que a base de gols i de bon joc s'ha convertit en un dels referents atacants dels andalusos. També Goitom està gaudint de minuts i de gols importants, però és l'argentí Ulloa que amb més de 25 dianes és també el màxim golejador de la categoria. Tot un perill a qui haurem de vigilar molt a prop. Al mercat d'hivern es van reforçar amb un jugador molt important i que d'aquesta manera tornava a casa, com és l'extrem Juanma Ortiz que no va acabar d'adaptar-se al futbol escocès i deixava al mes de gener el Glasgow Rangers. Per contra el centrecampista Omar Ramos marxava cedit el Huesca.

No existeix cap precedent en partits disputats entre la U.D. Almeria i el Sabadell a l'estadi de la Nova Creu Alta, però si contra la ja desapareguda A.D. Almeria. Dos precedents a la Nova Creu Alta amb balanç d’una victòria i un empat. 2-1 a la temporada 78-79 i empat sense gols a la 81-82.