dijous, 17 de maig del 2012

El VIII Torneig InterPenyes CE Sabadell escalfa motors

Ja podem avançar els primers detalls del que serà el VIII Torneig InterPenyes CE Sabadell que, com fa vuit anys, la nostra penya, @rlekinats.com, organitzem.

La data prevista per disputar el torneig és el 7 de juliol (restem a confirmar-ho per quan tinguem l'autorització del lloguer del pavelló per part de l'ajuntament).
L'horari serà des de les 9 del matí i fins les 21 hrs.
L'escenari continuarà sent el pavelló municipal de Can Balsach, al barri de la Creu Alta. Just davant la mateixa plaça de la Creu Alta.

Les inscripcions als equips ja estan obertes i podeu fer les reserves al correu de la penya: arlekinats.com@cesabadell.org. El límit màxim per la inscripció serà el proper 30 de juny. Aquest any la quota d'inscripció per cada equip serà de 100 Euros.
A partir de l'1 de juliol, sabent ja el nombre d'equips inscrits, es procedirà a preparar l'horari així com el sistema de competició, que es farà públic en aquesta mateixa web, entre els dies 2 i 3 de juliol.

No està previst cap canvi en la normativa, ni de joc ni de reglamentació, que ja vam utilitzar en l'edició anterior. Es jugarà en modalitat de futbet (5 jugadors de camp, més el porter) i cada equip podrà inscriure fins a un màxim de 12 jugadors. L'únic requisit que demanem per participar és ser soci del Centre d'Esports Sabadell.

Des de l'organització desitgem que el torneig transcorri com ho ha fet sempre, amb la màxima cordialitat i amistat entre els participants i públic assistent, perquè l'esperit del Torneig InterPenyes CE Sabadell, des d'un bon inici, és el de passar una jornada festiva entre arlekinats que, per un cop l'any, enlloc de veure jugar al nostre equip, som nosaltres els qui hi juguem.