dimecres, 23 de maig del 2012

30a Jornada: A.D. Alcorcón-C.E. Sabadell

Nova jornada intersetmanal. Després de que el Sabadell guanyés ara fa set dies a l'Almeria en partit disputat entre setmana, avui dimecres torna a haver-hi partit de lliga. En aquest cas, per recuperar el partit ajornat de la 30a jornada que la Lliga de Futbol Professional va aplaçar en el seu dia. Els homes de Lluís Carreras visitaran Santo Domigo per segon cop aquesta temporada, després del duel del mes de setembre correponent a partit de Copa del Rei. L'encontre d'avui serà totalment diferent. Amb un Sabadell fora de tot perill i amb l'Alcorcón jugant-se una de les places de PlayOff d'ascens a Primera Divisió.

Lluís Carreras no podrà comptar amb els lesionats Jesús Olmo, Redondo, Pablo Ruiz, Ezequiel i Arteaga. A més, Hèctor Simón està sancionat després de ser expulsat el passat diumenge al Nuevo Zorrilla davant el Valladolid. Completarà la llista de convocats el barceloní Manu Lanzarote, tot i que arrossega molèsties des de fa dies i ja no poder participar del partit de diumenge. Tot fa indicar, que Carreras tornarà a utilitzar jugadores menys habituals i un clar exemple és la continuitat a la porteria del gallec Ian Mackay. Pel que fa a l'Alcorcón, Anquela pot comptar amb tots els jugadors disponibles per aquest duel tant importants per ells.

L'encontre corresponent a la 30a jornada de lliga és disputarà a les 20h i serà retrasnmès per Esport3. A més, com sempre, també és podrà seguir a través de Ràdio Sabadell 94.6. És preveu una gran entrada a Santo Domingo per animar a l'Alcorcón i aconseguir la fita de disputar l'ascens a Primera Divisió. L'àrbitre encarregat de dirigir l'encontre serà el vasc Bikandi Garrido, el mateix que va dirigir l'Alcoyano-Sabadell (1-0) d'aquesta temporada a El Collao. Només un precedent del Sabadell a la ciutat madrilenya. Com hem comentat abans, va ser en partit de Copa del Rei i els arlequinats van caure derrotat en els darrers minuts, tot i avançar-se amb un gol de cap de Fito Miranda.