diumenge, 27 de maig del 2012

41a Jornada Lliga: C.E. Sabadell-C.D. Numància


Últim partit a la Nova Creu Alta. El Centre d'Esports Sabadell afronta avui el darrer partit a l'estadi de la temporada del retorn al futbol professional. Amb els deures fets i la salvació a la butxaca, els homes de Lluís Carreras buscaran un triomf per acomiadar la campanya de la millor manera possible. Davant hi serà un Numància que tampoc és juga res i que fa jornades que té la permanència assegurada. Els de Pablo Machín baixen molt el seu rendiment fora de Los Pajaritos, però de ben segur que posaran les coses difícils als arlequinats.

Per aquest últim duel a l'estadi, Lluís Carreras seguirà sense poder comptar amb els defenses Jesús Olmo, Manu Redondo i Pablo Ruiz, a més de Manu Lanza i David Pérez Arteaga. La bona notícia és el retorn d'Ezequiel Calvente. Eneko Fernández va rebre aquesta mateixa setmana l'alta mèdica, però els tècnics no han volgut córrer riscos i fer reaparèixer a l'aragonés abans d'hora. Pel que fa al Numància, Pablo Machín té el dubte del migcampista Txomin Nagore que va rebre un fort cop en el duel de la 30a jornada a Almeria i va passar la nit en un centre hospitalari de la ciutat andalusa.

El partit corresponent a la 41a jornada del campionat de lliga donarà inici a les 20h, al igual que la resta de la jornada a excepció del Barcelona B-Las Palmas que és va jugar ahir. En aquesta ocasio, cap canal de televisió retransmetrà l'encontre, així que és una bona ocasió d'anar a la Nova Creu Alta i acomiadar als jugadors com és mereixen després de la bona temporada. L'àrbitre encarregat de dirigir l'encontre serà l'andalús Melero López.