diumenge, 20 de maig del 2012

Derrota sense pal•liatius davant un Valladolid que es jugava la vida

Valladolid 2-0 Sabadell

Valladolid: Jaime, Peña, Rueda, Valiente, Rubio (min. 59 Nafti), Víctor Pérez, Óscar (min. 74 Jofre), Nauzet, Guerra (min. 80 Manucho), Sisi i Bueno.

Sabadell: Mackay, Toni Lao, Óscar Ramírez, Samuel, Agustín. Héctor Simón, Adrián Luna, Juvenal, Baha (min. 69 Ciércoles), Antonio Hidalgo (min. 46 Áaron Bueno) i Álex Cruz (min. 59 Fran Piera).

Gols: 1-0 Peña (min. 36), 2-0 Nauzet (min. 93)

Estadi: Nuevo José Zorrilla (9.000 espectadors)

Després de les derrotes a la jornada de dissabte de Cartagena i Alcoyano sumat al descens també del filial del Vila-real a la divisió de bronze, el nostre Sabadell afrontava el partit de Valladolid amb la tranquil·litat d'haver fet els deures assolint la permanència una temporada més a Segona A. A Zorrilla va debutar sota pals el porter Ian Mackay que d'aquesta manera disputava els seus primers minuts com a jugador del Sabadell en partit oficial, deixant fins llavors l'intocable David de Navas a la banqueta en un més que merescut descans. La primera oportunitat va ser per als locals al minut 12 en una passada de Víctor Pérez que acabaria rematant Guerra fent una bona intervenció Mackay per desviar el perill. El domini també era per als de Miroslav Djukic que arribaven amb facilitat com en un nou xut de Peña als 20 minuts que Samuel sota pals va desviar a còrner. Poc després seria Óscar qui provaria fortuna fent lluir novament a Mackay que altre vegada enviaria la pilota a servei de cantonada. Fins que als 36 minuts una centrada des de l'extrem de Víctor Pérez la remataria amb el cap Peña al fons de la xarxa entrant des de segona línia, fent justícia al que s'havia vist durant un primer període molt dominat per al Valladolid que es va mostrar molt superior als nostres. La segona meitat va ser molt semblant a la primera amb un Valladolid volcat buscant la sentència i amb un Sabadell totalment tancat al seu camp sense crear oacasions clares de gol. Els castellans en van tenir com per haver perforat la porteria de Mackay, però la falta de punteria faria impossible que marquessin Víctor Pérez amb un xut llunyà, Óscar en dos remats francs de cap i també Javi Guerra que toparia contra els guants del porter gallec. Als 66 minuts el partit encara es decantaria més per als locals quan una falta clara a la frontal d'Héctor Simón sobre Guerra significaria la segona groga per al de Llançà deixant-nos en inferioritat numèrica poc menys de mitja hora. La falta, molt perillosa la xutaria Alberto Bueno i molt a prop estaria d'entrar. A pesar del domini local, amb 10 sobre el camp és quan vam disposar de la primera bona oportunitat amb un xut de Fran Piera als 72 minuts que picaria contra la part lateral de la porteria de Jaime. Acte seguit serien els locals qui haurien pogut fer el segon en un retall dins l'àrea d'Alberto Bueno que s'acabaria treient un tir que picaria contra el pal dret de Mackay. Continuava assetjant l'equip blanc-i-violeta i altre cop Bueno als 84 minuts amb un xut des de la frontal faria volar al porter saballut. Poca resistència vam poder donar més davant un equip que es jugava totes les seves oportunitats de continuar a la zona més alta de la classificació, en un partit on en cap moment vam tenir opcions de sumar res de positiu i que acabaria decantant Nauzet amb un bonic gol de vaselina des de fora de l'àrea ja en temps de descompte.