dissabte, 5 de maig del 2012

37a Jornada Lliga: C.E. Sabadell-Celta de Vigo


Partidàs a la Nova Creu Alta. El Celta de Vigo de l'exarlequinat Paco Herrera visita aquesta tarda l'estadi creualtenc per jugar el partit corresponent a la 37a jornada del campionat de lliga. Un encontre molt important pels dos equips en busca del seu objectiu principal: la permanència pels sabadellencs i l'ascens directe a Primera Divisió pels viguesos. El Sabadell arriba a la cita després de caure novament a domicili a La Nueva Condomina i el Celta després de golejar al Barcelona per un contundent 4-1, tot i començant perdent amb el gol de Deolufeu.

Pel que fa a l'actualitat, una de les curiositat serà veure a Lluís Carreras dirigir al seu equip des de la graderia, ja que el comité de competició no va fer cas al recurs presentat pel Sabadell i ha castigat al tècnic de Sant Pol de Mar amb dos partits de sanció. Així doncs, Roger Garcia serà l'encarregat de dirigir als jugadors des de la banqueta. Pel que fa als jugadors, continuen de baixa Pablo Ruiz i Manu Redondo, a qui se'ls ha unit aquesta setmana Ezequiel Calvente amb un esguinç al tormell. La bona notícia és la recuperació de Jesús Olmo i Antonio Hidalgo que ha estat tocat durant la setmana. Pel que fa al Celta de Vigo, Paco Herrera no podrà comptar amb David Rodríguez i Jonathan Vila, però si amb Mario Bermejo i Borja Oubiña que s'han recuperat a temps dels seus problemes musculars, tot i que tot sembla indicar que no serant titulars.

L'encontre de la 37a jornada de lliga donarà inici a les 18h. i no serà retransmès per cap canal de televisió. Només queda que acostar-se a la Nova Creu Alta i recolzar als jugadors arlequinats en aquest duel tant imporant de cara al futur més immediat. El partit entre catalans i gallecs el dirigirà el valencià Martínez Munuera. Un col·legiat que ja ha xiulat en quatre ocasions al Sabadell aquesta temporada amb un balanç de dues victòries, un empat i una derrota, la patida al Pedro Escartín de Guadalajara.