dimecres, 16 de maig del 2012

Pas de gegant cap a la permanència definitiva

Sabadell 2-1 Almeria

Sabadell: De Navas, Toni Lao, Óscar Ramírez, Samuel, Agustín, Juvenal, Arteaga (min. 61 Antonio Hidalgo), Héctor Simón, Baha (min. 78 Florian), Lanzarote i Áaron Bueno (min. 70 Adrián Luna).

Almeria: Esteban, Áaron Ñíguez (min. 56 Ortiz), Bernardello, Jakobsen, Carlos García, Soriano (min. 73 Pallarés), Rafita, Acasiete, Ulloa, Corona i Aleix Vidal (min. 79 Jonathan).

Gols: 1-0 Áaron Bueno (min. 19), 2-0 Baha (min. 23), 2-1 Ulloa (p. min. 64)

Estadi: Nova Creu Alta  (6.500 espectadors)

Arribava un Almeria molt necessitat per apurar les seves opcions de jugar les eliminatòries d'ascens però també els nostres jugadors tenien molt en joc per certificar de manera gairebé definitiva la permanència a la categoria. Aviat disposaríem les primeres oportunitats i als 19 minuts una bonica jugada per banda dreta de Lanzarote la remataria al segon pal amb el cap "l'obrellaunes" Áaron Bueno per anotar el primer gol de la nit. Eufòria a l'estadi que augmentaria només quatre minuts més tard amb un segon gol, aquest cop obra de Nabil Baha que aprofitaria una precisa centrada del badienc des de l'esquerra. Amb la diferència al marcador el nostre Sabadell va continuar apretant però l'Almeria també despertaria i va tenir tres bones oportunitats per haver escurçat diferències. Als 25 minuts una falta botada per Corona la remataria en pròpia porta Áaron Bueno, molt actiu tot el partit, fent volar un De Navas que desviaria la pilota a còrner. Immediatament i també després d'un servei de cantonada Carlos Garcia de cap enviaria l'esfèrica contra el travesser i per finalitzar la trilogia d'oportunitats, Alex Vidal sol davant De Navas tampoc el podria superar fent altre cop el porter madrileny una gran intervenció. El segon període començaria amb un Almeria dominador buscant el seu primer gol i molt a prop el va tenir als 51 minuts amb una centrada des de la banda esquerra que Soriano al punt de penal xutaria contra el pal dret de la porteria arlequinada. Fins que als 64 minuts un penal clar de Toni Lao sobre Soriano feia que Ulloa des dels onze metres anotés el primer gol dels andalusos a la Nova Creu Alta. Lluny de tancar-nos, amb el marcador més ajustat és quan vam tenir les dues primeres aproximacions davant Esteban, i les dues molt clares. Als 66 minuts una jugada personal de Lanzarote acabaria amb un xut massa alt del màxim realitzador saballut. I només instants després una centrada de l'extrem barceloní la remataria amb el cap des del punt de penal Baha enviant la pilota fora per molt poc. Amb el pas dels minuts el partit es va anar calmant en quan a ocasions clares de gol gràcies a la bona pressió i tasca defensiva dels nostres que van mantenir a ratlla sobretot a Leo Ulloa, molt insistent durant tot l'encontre. Només un xut llunyà de Bernardello que va marxar desviat per poc seria la millor ocasió visitant mentre que dues contres comandades per Lanzarote haurien pogut augmentar la distància. Amb el xiulet final però finalitzava un partit molt competit i merescudament guanyat pels nostres que van fer un desgast molt gran i donaren un pas de gegant cap a la permanència definitiva.