dilluns, 21 de maig de 2012

Arxiu del Real Valladolid C.F. - C.E. Sabadell (Jornada 40a de la Lliga Adelante Temp.11/12)Salvats!!! i sense vestir-se de curt. El descens esportiu del Villarreal provocà el descens del seu filial a 2aB avocan el submarí groc a la Liga Adelante, juntament amb la derrota del Alcoyano davant del Celta ens allibera a 4 jornades d'antel·lació del patiment de la salvació. El primer equip del Villarreal jugarà a la mateixa lliga on el Centre d'Esports Sabadell ho farà la temporada vinent després d'una acceptable temporada. Això sí, haurem d'apendre dels errors i saber-los corregir eficientment per no haver de patir en determinats moments del campionat. 
Bé, de moment, toca encara pensar en el present, i aquest va passar diumenge pel Nuevo José Zorrilla davant de més de 9.000 espectadors (recordem que ells es juguen l'ascens a la lliga BBVA).

Derrota, si, però menys dolorosa de l'habitual. Ja podem dir #hemtornatperquedarnosPD: Aquest cop el document l'haurem de descomprimir abans per visualitzar-lo.

Cap comentari :