dissabte, 26 de maig del 2012

El Rival: C.D. Numancia


L'apassionant mes de maig finalitzarà amb un duel davant el Numancia que a més significarà l'últim partit de la temporada a l'estadi. Així que intentarem acomiadar la temporada a la Segona Divisió A amb un triomf i davant un equip molt treballat des de la defensa a base d'intensitat i saber fer que els ha permès no patir mai per la zona baixa i gaudir mirant a la part mitjana alta de la taula classificatòria. Fora de casa però els ha costat ser regulars i els bons resultats no han sigut constants. La seva primer victòria lluny de Los Pajaritos no arribaria fins la jornada 13 al camp del Xerez per 1 a 2 que a més seria la única durant les primeres 30 jornades de campionat.

A pesar d'això no són un equip gens senzill de superar fora del seu camp ja que gairebé sempre que han caigut ho han fet per la mínima i han aconseguit treure empats en molts dels partits que han disputat, alguns d'ells de gran dificultat com Elche, Barcelona B, Alcorcón o Las Palmas. Només quan han viatjat a terres gallegues van caure de manera més clara ja que tan a Riazor per 3 a 1 i a Balaidos per 5 a 0 no van estar a l'alçada que en ells és habitual. El conjunt de Pablo Machín es basa en no encaixar gols amb facilitat i amb una línia defensiva de molta alçada que per alt és complicat de superar.

El centre del camp amb un doble pivot molt ferragós on Nagore i Sunny porten la batuta i el tempo de l'encontre, amb uns extrems molt ràpids i desbordants on Bedoya, que també pot jugar a la mitja-punta, o Cedric amb una velocitat espectacular són estilets a qui haurem de lligar a prop. Tot i que el perill no acaba aquí ja que els gols, molt repartits entre tot l'equip, són obra també del llargarut Nano que està gaudint de molt bona forma a Soria o Julio Álvarez, gran llançador de penals i molt versàtil dins el terreny de joc. Al davant un dels homes amb més punteria i que porta més perill davant les defenses rivals és Juanjo que suma gols molt decisius en aquesta temporada. Bon joc aeri, però també ben dotat tècnicament no ens posarà les coses gens fàcils. Ben acompanyat també per Natalio, Díaz de Cerio, Javi del Pino o Lago Junior que ja va marcar-nos el gol que ens acabaria derrotant en el partit de la primera volta on acabaríem perdent per un 2 a 1 després d'avançar-nos amb una diana afortunada de Nabil Baha. Al mercat d'hivern van decidir no reforçar-se i només van donar la baixa al jove Ladero a qui van cedir al Celta de Vigo B per a que tingués més minuts.

Serà el tercer precedent entre Sabadell i Numancia al Vallès Occidental i primer enfrontament entre sorians i sabadellencs a la Nova Creu Alta. Abans es van enfrontar un parell de cops a finals dels quarant i principis dels cinquanta a la Vella Creu Alta amb resultat clarament favorable als arlequinats. 6-2 i 5-2 van ser els resultats dels dos únics precedents.