diumenge, 13 de maig del 2012

38a Jornada Lliga: Elche C.F.-C.E. Sabadell


Nova prova de foc a domicili. El Centre d'Esports Sabadell torna a jugar lluny de la Nova Creu Alta i ho farà al Martínez Valero davant d'un dels equips cridats a jugar el PlayOff d'ascens a Primera Divisió. Els alacantins, que van canviar d'entrenador ara fa unes setmanes, es troben a cinc punts de les posicion de promoció i, és per això, que no els hi val cap altre cosa que no sigui sumar els tres punts. Pel Sabadell també és un partit important, ja que els equips de la zona de descens com Alcoyano i Girona venen apretant amb força.

Per aquest partit Lluís Carreras, que va signar la renovació per un any més aquesta mateixa setmana, haurà de fer una defensa de circumstàncies donada les baixes per lesió dels centrals Pablo Ruiz i Jesús Olmo i del lateral esquerre Manu Redondo, que amb problemes en el genoll esquerre no jugarà més aquesta temporada. També són baixa els habituals Eneko Fernández i Fito Mirada i Ezequiel Calvente és dubte. Pel que fa a l'equip que entrena l'exarlequinat César Ferrando, no podrà comptar amb Mantecón, expulsat al Mini Estadi dissabte passat, Edu Albácar, que complirà sanció per acumulació de targetes, i els lesionats Linares, Cristóbal, Luque i Cristian Hidalgo. A més, també té el dubte del català i ex del Girona Xumetra. En canvi, si que podrà alinear en l'onze titular a l'ex del Zaragoza David Generelo, ja que el Comité de Competició li va retirar la groga que va veure davant el Barcelona B.

El partit corresponent a la 38a jornada del campionat de lliga donarà inici avui a les 18h. i serà retransmès per GolTelevisión. L'encontre el dirigirà el murcià Sánchez Martínez. Només un precedent aquesta temporada amb el Sabadell: empat a zero contra el Barcelona B a la Nova Creu Alta. El darrer partit que va disputar el Sabadell al Martínez Valero va ser a la tornada de la final de Copa RFEF que va acabar amb derrota arlequinada per 3-1, però el gol de Mikel Loinaz va servir per aixecar la copa de campions.