dimecres, 16 de maig del 2012

39a Jornada Lliga: C.E. Sabadell-U.D. Almeria


Tres punts de tranquilitat. El Centre d'Esports Sabadell buscarà aquest vespre una victòria que li doni la tranquilitat gairebé definitiva. I és que després del descens del Villarreal a Segona A i el correponent descens del seu filial a Segona B, el Sabadell va passar a estar a cinc punts del descens a nou de l'Alcoyano. Els arlequinats han de continuar amb la bona dinàmica que és va portar a Elx i que només la falta d'encert va privar als homes de Lluís Carreras d'endur-se els tres punts. Davant hi serà l'Ameria, un equip que arriba amb l'obligació d'aconseguir el triomf si vol continuar lluitant per una de les places de PlayOff d'ascens a Primera Divisió.

L'equip que presentarà Carreras en la nit d'avui no variarà gaire del que va jugar al Martínez Valero i l'únic dubte que hi ha és si Nabil Baha continuarà sent la referència en atac o, en canvi, és torna a confiar en l'uruguaià Adrian Luna que torna a l'equip després de complir partit de sanció per acumulació de targetes. Qui no estaran disponibles són Fito, Eneko, Pablo Ruiz, Redondo i Jesús Olmo. S'han quedat fora de la convocatòria per decisió tècnica Puigdollers, Fran Piera i Ezequiel. Pel que fa a l'Almeria del 'Boquerón' Esteban, ha hagut de convocar fins a quatre futbolistes del filial per completar la llista, ja que compta amb les baixes dels lesionats Míchel, Juanma Ortiz i Henok Goitom, a més del sancionat Dani Bautista.

El partit corresponent a la 39a jornada donarà inici a les 20h. i serà retransmès per GolT i Canal+ Lliga. De totes maneres, l'ocasió mereix una gran entrada a la Nova Creu Alta: partit molt important de cara a la permanència i entrades rebaixades a 5€ els gols i 10€ la general. A més, és el penúltim partit del Sabadell a l'estadi aquesta temporada. L'asturià Piñeiro Crespo serà l'encarregat de dirigir l'encontre. Un àrbitre que ja ha xiulat al Sabadell, va ser al Cartagonova davant el Cartagena i que és va saldar amb derrota per la mínima. Esperem que canviï el signe final.