L'estat del terreny de joc Les Comes (Foto: Gisela Vidal)

C.F. Igualada 5-0 C.E. Sabadell

C.E. Sabadell: Segura, Yaiza, Silvia, Cosy, Gisela, Tània, Carla López, Peque, Arantxa, Cèlia i Aïna. També van jugar: Carla Ucero, Sara Retamero, Lidia Rubio i Ana Muñoz

Gols: Mitja Part 2-0 i Final 5-0

Estadi: Annex del Municipal Les Comes d'Igualada

Només arribar al Municipal de Les Comes d'Igualada ja s'intuïa que no es podria jugar el partit. El camp era el més similar a una piscina de Waterpolo i l'àrbitre ha vist que encara que fos de gespa artificial, l'abundant pluja caiguda durant el dia i la que continuava caient minuts abans del començament del partit, no permetrien disputar l'encontre. Al final es va decidir disputar-lo al camp anexe a l'estadi de la capital de l'Anoia. A la primera part, es va veure ja la qualitat i el domini de les locals, que a més, estaven molt més acostumades a les mesures del seu habitual camp d'entrenament i es va arribar al mig temps amb el 2-0 al marcador, resultat totalment just, per el vist sobre la gespa.

A la segona part, veient que el partit estava molt difícil de remuntar, Oriol va plantejar un seguit de canvis i va fer algunes proves sobre el camp, per el que l'equip es va ressentir de manera lleu, i es van encaixar tres gols més, a pesar d'una bona actuació de Laura Segura. També va influïr una baixada física de l'equip arlequinat a la segona part, degut al sobreesforç que es va fer durant tot el partit. L'important es que el tràmit, en un camp molt castigat per la pluja, no va provocar cap lesió excessivament greu en les nostres files.

Cal a dir, que en el recurs per alineació indeguda en el partit contra el At. Can Déu, que es va perdre en el camp per 2-1, la FCF ha donat la raó al CE Sabadell FC i ha concedit els 3 punts i una victòria per 0-3 a les arlequinades, cosa que fa que ens allunyem ja nou punts per sobre de les places de descens directe i sis sobre els compensats.