diumenge, 13 de març del 2011

29a Jornada Lliga: C.E. Sabadell-C.E. L'Hospitalet


Partidàs a la Nova Creu Alta. El nou líder del grup tercer de Segona Divisió B, deu anys deprés de ll darrera vegada, rep a l'estadi a un dels equips més en forma de la categoria, el C.E. L'Hospitalet. L'equip de Miguel Álvarez, amb vuit jornades sense perdre posarà a prova el liderat de l'equip de Lluís Carreras. Els riberencs perden pistonada fora de la Feixa Llarga, només han guanyat dos partits, i el Sabadell no guanya com a local des del 30 de gener quant va vèncer per la mínima al Bendidorm.

Pel que fa a l'actualitat dels dos equips, Lluís Carreras continuara amb les baixes de Joaquin, Puigdollers i Bermudo, a més de la confirmada de Cuenca que estarà entre dues i tres setmanes sense poder vestir-se de curt. L'onze que té més opcions de sortir d'inici és el següent: De Navas, Lao, Agustín, Azparren, Álex Ruiz, Ciércoles, Juvenal, Fito, Marc Fernández, Eneko e Hiroshi. Pel que fa a L'Hospitalet, Miguel Álvarez té la única baixa del davanter Eloi Fontanella per acumulació de targetes, però recupera a Cristian Gómez que va ser baixa davant l'Orihuela per un procés febril.
El partidàs de la jornada donarà inici a partir de les 17h. i serà arbitrat pel col·legiat valencià Bosch Domènech. Un àrbitre que debuta aquesta temporada a la categoria i el qual no té cap precedent ni amb Sabadell ni amb Hospi. El darrer precedent a l'estadi entre els dos equips data de la temporada 2007-2008 amb contundent victòria arlequinada per 3-0 davant l'Hospi entrenat pel sabadellenc José Luís García que acabaria descendint a Tercera Divisió fins el seu retorn a la categoria de bronze aquesta mateixa temporada.