dimecres, 23 de març del 2011

El goal average serà determinant

L'Hospi és un dels equips que té guanyat l'average al Sabadell


Un cop la competició supera l'equador i s'engega la segona volta, un factor a tenir en compte és el goal average particular. Aquest any, amb tanta igualtat i amb tants equips lluitant pel mateix objectiu, aquest factor recobra més importància que mai. El goal average serà determinant per saber quins quatre equips lluitaran per l'ascens a Segona Divisió A i, no seria d'estranyar veure dos o tres equips empatats a punts. Encara queden vuit jornades i alguna d'elles davant rivals directes com són l'Alcoyano, Sant Andreu o Castellón.

Fins ara, el Centre d'Esports ja ha duplicat els partits amb cinc dels nou primers classificats -Badalona, Orihuela, Alicante, L'Hospitalet i Lleida-. D'aquests cinc equips, el Sabadell només té guanyat l'average a l'Alicante i el Lleida, aquest últim és el que té menys opcions d'entrar a PlayOff. En canvi, el tenim perdut amb l'Orihuela i amb L'Hospi, que tot hi estar cinc punts per sota dels arlequinats venen amb una ratxa espectacular i en clara dinàmica positiva. L'únic equip en que s'hauria de mirar l'average general és amb el Badalona i, curiosament, els dos equips tenen la mateixa diferència de gols (+12). Queden per resoldre els duels directes amb l'Alcoyano, Sant Andreu i Castellón.

Goal Average a Favor

Alicante (0-1 a Villafranqueza i 1-1 a la Nova Creu Alta)
Lleida (0-0 a l'estadi i 0-1 al Camp d'Esports)

Goal Average en Contra

Orihuela (1-0 a Los Arcos i 1-1 a casa)
L'Hospitalet (1-1 a la Feixa Llarga i 1-2 a la NCA)

Goal Average Igualat

Badalona (1-1 i 0-0) *S'haurà de mirar el general i a la jornada 30 també està empatat (+12)

Pendents tres duels directes

Sant Andreu (2-0 a l'estadi)
Castellón (1-1 a la Nova Creu Alta)
Alcoyano (0-1 a El Collao)

2 comentaris :

Bernar ha dit...

En cas d'empat a gol average amb el Badalona a la jornada 38, que es mira, el que mes gols ha marcat o el que mes victories a aconseguit?

Miguel Angel "almunia" ha dit...

El que hagi marca més gols.