dilluns, 7 de març del 2011

Deu temporades després tornem amb una victòria de les balears

Mallorca "B" 0-1 Sabadell

Mallorca B: Tomeu, Jaime, Ramón, N’Golo, Bardolet (min. 61 Ariday), Uche, Hervé, Pina, Sergi Enrich, Aleix i Polaco (min. 71 Pablo).

Sabadell: De Navas, Toni Lao, Àlex Ruiz, Azparren, Agustín, Ciércoles, Cuenca (min. 73 Chapi Arnau), Fito (min. 61 Robles), Marc, Juvenal i Raúl Rodríguez (min. 52 Hiroshi).

Gols: 0-1 Juvenal (p. min. 69)

Estadi: Ciutat Esportiva Antonio Asensio (300 espectadors)

També va ser davant el filial del Mallorca quan ara fa deu temporades el Sabadell entrenat llavors per Pere Valentí Mora va sumar una victòria en partit de lliga a les illes balears. Fou al Lluís Sitjar i per 1 a 2 amb gols de Diego Torres que acabarien servint per disputar una lligueta d’ascens a la Segona Divisió A. Molt de temps després i aquest cop a la Ciutat Esportiva mallorquinista el Sabadell de Lluís Carreras molt ben plantat sobre el rectangle de joc va confirmar-se com un conjunt complicat de batre i on crear-li ocasions de gol és tot un repte. La primera meitat amb una cinquantena de seguidors saballuts desplaçats fins a Palma va ser força fluixa i amb molta por per ambdós a no encaixar cap gol. La primera oportunitat seria dels locals al minut 9 amb una centrada de Jaime que Sergi Enrich amb el cap remataria fora per poc. Instants després seria Pina qui ho intentaria però aquest cop De Navas evitaria el gol. Els nostres no van crear perill fins al minut 33 amb un tir llunyà de Fito que sortiria molt desviat. El centrecampisme seria el que predominava damunt la gespa illenca on cap dels dos conjunts acabava de fer-se amb el domini ni tampoc creava arribades clares. El segon temps va ser molt més animat i ben aviat una jugada personal de Cuenca faria treballar per primer cop al porter local Tomeu. Entraria al camp el japonès Hiroshi i ben aviat tindria la seva oportunitat a la sortida d’un còrner que per molt poc no enviaria dins la xarxa. També els de Vicente Engonga tindrien la seva ocasió amb un xut de Polaco que acabaria picant contra el lateral de la porteria de De Navas. Però era a prop d’arribar el punt culminant i que acabaria marcant l’encontre. Corria el minut 69 quan una jugada embarbussada finalitzaria amb un xut de Juvenal que Ramón sota pals trauria amb les mans i conseqüentment seria expulsat. La responsabilitat l’agafaria el mateix Juvenal que anotaria des dels onze metres i la celebració seria gran per tota l’afició desplaçada. Només tres minuts més tard el Mallorca B tindria l’empat al cap d’un Pablo que acabava de saltar al camp i que va rematar contra el travesser. Ensurt per als nostres que a partir de llavors i amb un jugador més controlarien el partit, i el més important, sense passar massa angúnies davant els mallorquins que més amb el cor que no pas amb el cap van intentar sense sort l’empat. A més els nostres van tenir la sentència definitiva amb una jugada per banda de Marc rematada en planxa per Hiroshi des del punt de penal en la que Tomeu acabaria desviant. Al final xut de Robles des de la frontal altre cop aturat pel porter balear i que posaria el punt i final a un triomf molt important i celebrat per tota l’expedició arlequinada.