El gol de Gisela no va ser suficient per puntuar (Foto: Pedro Salado)

C.E. Sabadell 1-2 C.F Santpedor

C.E. Sabadell: Segura, Yaiza, Silvia, Kosy, Gisela, Tània, Carla Ucero, Peque, Melània, Carla López i Maria Grossi. També van jugar: Cèlia i Arantxa

Gols: 0-1 (min. 24), 1-1 Gisela (min. 55) i 1-2 (min. 92)

Estadi: Ciutat Esportiva Olimpia (50 espectadors)

El primer quart d'hora l'equip arlequinat va patir molt per no encaixar cap gol. En els primers cinc minuts, Segura ja havit hagut d'intervenir en dos xuts de manera quasi conecutiva i després desbaratar des oportunitats més en que les jugadores bagenques no van poder ni encara la porteria local. Després l joc es a equilibrar una mica més i le visitants, a pesar de dominar el joc i la pilota, no podien arribar amb comodita a l'àrea del Sabadell. Però quan ho va fer va ser per marcar el 0-1. Una pilota que li va arribar a la davantera i aquesta, a la mitja volta, va agafar Segura a contrapeu per anotar el primer gol del partit. Però les sabadellenques es van recompondre i no van permetre cap xut més fins a les acaballes del primer temps. Per par arlequinada, el bagatge ofensiu va ser molt pobre, conscients de la superioritat del rival.

A la segona part, les blaugranes van tenir una falta a favor al minut 4 on el xut va ser refusat amb problemes per Segura. El C.E. Sabadell es va espavilar i al minut 9 Grossi, en un córner, va rematar de cap i al refús la portera va aturar un xut a boca de gol de Carla López. Era el preludi del gol, ja que un minut desprès, Gisela va recollir una pilota fora de l'àrea per marcar un gran gol, des de fora l'àrea, ajustada al pal i amb potència que feia pujar el 1-1 al marcador. Al quart d'hora Segura va salvar un u contra u i les arlequinades es van creure que podien guanyar. Ucero va rematar una jugada amb bona intervenció de la portera visitant i en un contracop, al minut 35, Arantxa va assistir a Cèlia que va rematar per dalt del travesser. El Santpedor va despertar-se a partir d'allà, i un minut desprès, van estavellar al travesser un xut des de fora l'àrea. Les sabadellenques van començar a notar l'esforç físic i el Santpedor va tenir tres oportunitats clares, dues que van sortir fora per poc i la fatídica al minut 92. En un servei de cantonada hi va haver un embolic a l'àrea vallesana i de xut ras, van aconseguir el 1-2. Sense temps per més es va acabar el partit amb una nova derrota arlequinada davant un potent rival.