dissabte, 12 de març del 2011

El Rival: C.E. L'Hospitalet

Els riberencs somien en enganxar-se a la zona alta

Els riberencs, amb Miguel Álvarez a la banqueta, són un dels conjunts que més facilitat mostren de cara porteria contrària i prova d’això són els 39 gols anotats fins a la i que els deixen com l’equip més realitzador del grup. També és cert que és un equip que encaixa amb més facilitat lluny del seu estadi, però per això al mercat d’hivern van reforçar-se amb el defensa central Santacruz, amb passat a les categories inferiors del Real Madrid i que provenia de l’Albacete, tot i que aquesta temporada encara no hi havia disputat cap minut. A més, un altre central, Óscar Álvarez va deixar l’entitat per problemes personals i va firmar pel Llagostera de la Tercera Divisió.

Tot i això els hospitalencs tenen jugadors importants en totes les línies com ara a la porteria on Carles Craviotto està realitzant, un cop més, una gran temporada. A la defensa els germans Viale, acompanyats de Barón, Hammouch o Manel que en alguna ocasió també ha hagut d’actuar en posicions més avançades són una garantia de bones actuacions. Al centre del camp, la verticalitat d’homes com Cristian Gómez, Pitu, Cristian Alfonso o Lobato fa que siguin un equip difícil de defensar i que es mou molt bé entre línies i amb espais per davant són realment ràpids a la contra. A més, Rubén Garcia i Toni Velamazan aporten experiència a la zona ample tot i que aquest últim va estar lesionat a principis d’any. On s’haurà de vigilar també és amb el saber fer de David Coromines que està protagonitzant un gran treball ofensiu, molt ben acompanyat per la pólvora riberenca que es reparteix entre els corpulents Eloi Fontanella i Jordi Martínez, i també un Sergio Cirio molt més hàbil i elèctric. També a tenir molt en compte Marc Pedraza, que aquesta temporada ha hagut d’atravessar un duríssim moment personal.

Fora de casa els de Miguel Álvarez han aconseguit punts de molt mèrit, com les victòries a camps de Mallorca B o Benidorm, o els empats que van treure de Sant Andreu o Alacant, dos conjunts cridats a estar dins la zona més alta. La darrera visita que ens va fer l’Hospitalet al nostre estadi data de la temporada 2007/08 quan aquell dia vam vèncer per un clar 3 a 0 amb gols de José Mari, Diego Carrillo i Montero.