diumenge, 20 de març del 2011

30a Jornada Lliga: C.E. Sabadell-Orihuela C.F.


Superar l'ensopegada davant L'Hospi. Aquest ha de ser l'objectiu del Centre d'Esports Sabadell pel partit d'aquesta tarda davant l'Orihuela C.F., un rival directe en la classificació i que ja ens va guanyar en el partit de la primera volta a Los Arcos per un gol a zero. Els escorpins arriben quarts a la classificació i volen continuar en la zona alta, posicions que han ocupat bona part de la temporada.

L'actualitat ve marcada per la decisió del CEDD de donar la sanció cautelar a Juvenal, amb la qual cosa el sabadellenc podrà ser de la partida. Qui segueixen de baixa són Puigdollers, Bermudo, Isaac Cuenca i Joaquin, aquest ja en la recta final de la recuperació. Així doncs, Lluís Carreras podria optar pel següent onze titular: De Navas, Chapi Arnau, Lao, Agustín, Àlex Ruiz, Ciércoles, Juvenal, Fito, Marc Fernández, Eneko i Hiroshi. Pel que fa a l'Orihuela, el seu entrenador té fins a set baixes. Del Cueto, Santacruz i Rodri lesionats i Ricardo, Manrique, Palencia i Fleky sancionats.

El partit donarà inici a les 17h. i serà arbitrat per un recent ascendit aquesta temporada a Segona Divisió B com Cardona Santana del col·legi de Las Palmas. La directiva ha tornat a optar per rebaixar el preu de les entrades (només 5€ la general) i veure un gran ambient per tal d'ajudar l'equip en un partit molt important per seguir en posicions de PlayOff.

1 comentari :

Roger Benet ha dit...

Espero que avui si que els arbitres no estiguin en contre nostre com ja és de costum a la creu alta!