dimarts, 22 de març del 2011

El Femení es retroba amb la victòria

A punt va estar Tània de fer el seu segon gol en aquest remat de cap (Foto: Pedro Salado)

C.E. Sabadell 2-1 U.D. Lourdes

C.E. Sabadell: Segura, Yaiza, Silvia, Cosy, Gisela, Tània, Carla Ucero, Peque, Melània, Cèlia i Maria Grossi. També van jugar: Carla López, Lidia Romero, Arantxa, Judith i Aïna

Gols: 1-0 Tània (min. 4); 1-1 (min. 7) i 2-1 Arantxa (min. 83)

Estadi: Ciutat Esportiva Olimpia (75 espectadors)

El Lourdes disparava a porta ja al minut 3, però un minut desprès, en una bona passada de Gisela, Tània recorria la banda esquerre de l'atac i creuava el xut de manera precisa i posava el 1-0 al marcador. Poc duraria l'alegria per les arlequinades, ja que en el minut set ens feien una passada creuada a dins de l'àrea que acabava en remat i gol. Va ser quant més malament ho va passar el CE Sabadell, doncs als onze minuts Segura havia de treure una mà a un xut dur des de dintre de l'àrea i quasi al minut 20, la davantera del Lourdes feia una vaselina a la portera arlequinada i quan tothom ja assumia el gol, Laura va donar una mitja volta i amb el peu va treure de manera miraculosa la pilota sobre la línia. A la mitja hora, la portera local es lluïa dos cops més. Una en un xut de falta suau i la segona en una bola ajustadíssima al pal. El partit es va igualar i la lluita al mig camp va ser la tònica general fins al temps de descans.

La segona part començava amb una altre gran aturada de Segura en un xut des de dins de l'àrea i dos minuts després una aturada impossible de la mateixa Laura, la autèntica estrella de la nit, en un xut de falta que entrava com un míssil per l'escaire i que ella va treure amb la punta dels dits. A partir d'allà, el partit es va tornar a igualar i va tornar al migcampisme. Va ser a partir del minut 20, on a Arantxa li van xiular un fora de joc injust, que les sabadellenques no van començar a portar el partit al seu terreny. Tres minuts després, Tània xutava fora i a la següent jugada, Arantxa des de la banda, assistia perfectament a Carla López però aquesta xutava alt. El Lourdes només va poder respondre amb un xut alt. Seguidament, Tània i Silvia gaudirien d'ocasions per fer el segon gol, però sense sort de cara a porta. Les molletenques estaven tocades i, finalment, al minut 38 una pilota que es perdia per la banda, que tothom donava per perduda, Arantxa va arribar a temps de recuperar-la per arribar a la frontal i batre a la portera visitant amb un xut ajustat en plena sortida. 2-1 i el partit es va endurir considerablement. El patiment va durar fins al minut 95, però la lluita va tenir recompensa amb la victòria merescuda per a les nostres.