dissabte, 26 de març del 2011

El Rival: U.D.A. Gramenet

La Grama va estar a punt de puntuar en el partit de la primera volta

Els problemes d’inici de temporada han anat continuant durant l’any on els de Santa Coloma, entre les dificultats econòmiques i socials, han hagut de fer mans i mànigues per a sobreviure dins la categoria. A més, la crisi de resultats en que només van ser capaços de guanyar un partit en 14 jornades, de la 6 a la 19, va fer que acabessin la primera volta en una situació complicada dins la classificació i amb un dèficit de punts important respecte els equips que marcaven la salvació. No per això serà gens fàcil la visita a Can Peixauet per enfrontar-nos a un equip ple d’ex-integrants arlequinats i comandats per un Ramón Moya a la banqueta que ja va ensenyar-nos al partit de la primera volta que són un conjunt força competitiu. A més, a casa és on s’han mostrat més forts i han aconseguit la seva major puntuació. Cert també que han caigut de manera contundent en d’altres ocasions com davant l’Alcoià que van perdre per 1 a 3 o davant el Lleida que va vèncer per 0 a 5. Les dimensions de l’estadi i la gespa tampoc ajudaran als nostres que hauran de patir i pressionar fort per a poder sumar els tres punts.

Al mercat d’hivern hi va haver força moviment i l’equip va apuntalar-se amb l’arribada d’homes importants i que els han fet guanyar un plus que a principi d’any no tenien. I és que a més de l’ascens d’Oriol Miralles al primer equip, provinent del filial, els de Ramón Moya van fer-se amb els serveis de tres jugadors amb pes dins la categoria, casos dels atacants Sergio Postigo, sense equip, Pedro García que va arribar de l’Sporting Mahonés i el defensa Bustillo que va fer-ho del Badalona. Però també van marxar homes que fins aleshores havien actuat molts minuts com Céspedes que va marxar a la Tercera Divisió gallega, al Racing de Ferrol, Ignacio Alfonso que va signar pel Pontevedra, Bolaños que va fer-ho pel Real Unión i Òscar Sierra que va decidir tornar al Terrassa. També van decidir marxar dos joves amb un futur prometedor, com són el davanter Óscar Muñoz que va fitxar pel Vic i el central Dani Medina que va fer-ho pel Premià. Amb tot això, els colomencs sortiran més endollats que mai contra el Sabadell ja que el passat arlequinat d’homes com Adrià Mir, Oriol Miralles, Raúl Pradas, Cazorla, o Axel Vizuete, tot i que aquest últim lesionat no podrà jugar, faran de ben segur que la seva motivació augmenti. Caldrà vigilar també amb el davanter Juste que està sent un dels homes més incisius i amb més gol aquesta temporada.

Una forta pressió a la seva sortida de pilota i marcar primer seran les claus per intentar sumar els tres punts a Santa Coloma. La darrera visita que vam fer a Can Peixauet data de la temporada anterior on llavors, amb molta polèmica per un gol mal anul·lat a Roberto Morales i un clar penal sobre el mateix jugador extremeny, vam caure per 1 a 0 amb gol de Jorge Rojas.