divendres, 11 de març del 2011

"Ens motiva molt poder guanyar al líder al seu estadi"

Hammouch amb la samarreta de L'Hospi (Foto: El Blog de L'Hospi)

Avui entrevistem a un exjugador del Centre d'Esports Sabadell i actual jugador del C.E. L'Hospitalet. Iván Hammouch Sánchez va vestir la samarreta arlequinada durant quatre temporades (2002-2006) i va disputar 128 partits sense anotar cap gol. Diumenge tornarà a visitar la Nova Creu Alta, tal i com va fer la temporada 2007-2008. Acaba de complir 150 partits amb l'Hospi i és un dels homes importants de l'equip de Miguel Álvarez.

Quin partit el de diumenge! El Sabadell líder i l'Hospitalet llença't i somiant amb el PlayOff.

Doncs si, es preveu un partit molt atractiu per l'espectador i molt especial per mi. El Sabadell està realitzant una gran temporada amb gent d'experiència i molta qualitat. L'escenari és idoni per poder jugar a futbol i nosaltres després d'un inici dolent en quant a punts, ara estem molt millor i no renunciem a res.

Dos equips ofensius i amb gust per la pilota. On creus que estarà la clau del partit?

La clau estarà en l'equip que aconsegueixi tenir més possessió de pilota, pugui fer el seu joc habitual i desactivi les armes del rival. De totes maneres és un partit totalment impredectible.

L'Hospi està molt fort a casa, però a domicili perd pistonada.

És cert que a la Feixa Llarga estem a un nivell molt alt de joc i som un equip molt golejador i que a fora de casa ens està costant més treure els partits endavant però tampoc estem perdent i, poc a poc, juguem més tranquils i els resultats acabaran arribant. Estic convençut.

En que ha canviat Miguel Álvarez a L'Hospitalet?

Abans de que arribés l'actual entrenador, amb Ángel Pedraza (en pau descansi) jugàvem bé però no ens acompanyava els resultats. L'arribada de Miguel ens ha canviat la dinàmica que s'ha convertit en guanyadora i el joc és més ràpid i vertical.

Visiteu a un Sabadell líder després de 10 anys. Com us espereu a l'equip de Lluís Carreras?

El Sabadell és un equip que tracta de jugar a futbol amb jugadors ràpids a dalt i defensivament són molt forts com demostra els pocs gols encaixats. A més, se'ls uneix la confiança d'estar primers a la taula, cosa que a nosaltres ens motiva molt per tal de guanyar al líder.

Quina diferència amb el Sabadell que vas jugar tú! Com recordes la teva experiència arlequinada?

Van ser temps difícils i jo només em puc quedar amb els amics que vaig deixar allà i els dies feliços. Té una gran afició! Els hi desitjo el millor després de diuemenge.

Pronòstic pels dos equips a final de la Lliga?

Pel meu passat arlequinat espero de tot cor que s'acabin ficant a PlayOff. I per la nostra banda tenim una gran il·lusió perquè fa poc miràvem abaix i ara tenim el quart a només 6 punts i amb deu partits per endavant. Mai se sap.

Moltes gràcies Iván i molta sort... a partir de diumenge!