diumenge, 27 de març del 2011

31a Jornada Lliga: U.D.A. Gramenet-C.E. Sabadell


No es pot fallar. Després de dos partits a casa sense aconseguir els tres punts, el Sabadell ja no pot fallar més per seguir en la zona privilegiada de la classificació. I encara menys davant d'un dels equips de la zona baixa com és el Gramenet de Ramon Moya, que apura les opcions de permanència. Dos partits com a locals a Can Peixauet sense perdre porten els colomencs que voldran seguir amb la dinàmica positiva dels darrers partits.

Lluís Carreras s'emporta a Santa Coloma un total de 17 futbolistes, tots els disponibles, amb la qual cosa haurà de descartar a un jugador. La novetat és Joaquín Rodríguez que torna després d'unes setmanes d'absència. Tot i això, l'andalús té molts números de ser l'escollit per veure l'encontre des de la graderia de Can Peixauet. Per la resta, continuen de baixa Bermudo, Puigdollers, Cuenca i Àlex Ruiz que, finalment, no ha superat els problemes musculars que ha arrossegat durant la setmana. Juvenal podrà seguir jugant amb la cautelar sota el braç. L'onze de Carreras podria ser el següent: De Navas, Chapi Arnau, Agustín, Azparren, Toni Lao, Ciércoles, Juvenal, Robles, Raúl Rodríguez, Marc Fernández i Hiroshi. Pel que fa al Gramenet de l'exarlequinat Ramon Moya, té tots els jugadors disponibles a excepció d'Àxel Vizuete lesionat del genoll i Carles Gimeno amb un trencament a l'abductor de vuit centímetres que l'impedirà jugar en el que resta de temporada.

El partit, com és habitual en els partits com a local de la Grama donarà inici a les 11.45h. i serà xiulat per Suberbiola Zúñiga del col·legi basc. Un àrbitre que debuta aquesta temporada a Segona B i que no té cap precedent amb el Centre d'Esports Sabadell. Es preveu bona afluència de públic sabadellenc per un partit molt important en la recta final del campionat de Lliga.