Tània va golejar per partida doble (Foto: Pedro Salado)

Sabadell: Tamara, Marisol, Esther, Arantxa, Anna Muñoz, Melània, Aranda, Sandra Vericat, Cèlia, Gisela i Mélody. També van jugar: Tania, Yaiza, Peque, Ana Aranda i Carla López

ENFAF: Vera, Ana Catarina, Isabel, Ingrid, Andreina, Bea, Cèlia, Samantha, Noemí, Judit i Jenifer. També va jugar Eva Maria

Gols: 1-0 Tània (min. 40), 2-0 Tània (min. 74).

Estadi: Olímpia (uns 50 espectadors)

Partit molt lent el que es va disputar el diumenge a les 12 a Olímpia. Afortunadament, en un dia molt fred, l'horari va ajudar a que no se sentís en excés l'entrada de plè a l'hivern i es va poder gaudir d'una matinal de futbol en un ambient agradable, però que no va satisfer al públic assistent degut al mal joc que es va desplegar durant el partit.

Les arlequinades varen començar a apretar a les rivals des del principi, amb Gisela i Cèlia com a jugadores més actives, però les primeres accions de perill no varen arribar fins al quart d'hora on Cosy va fer una bona centrada a Arantxa, que la portera andorrana va tallar afortunadament i desprès amb una falta llençada per Marisol que Amanda va rematar però amb una nova intervenció de l'arquera visitant. Als vint minuts el CE Sabadell va tenir tres clares ocasions, a xuts de Mélody recollint un rebot des de 25 metres, d'Arantxa, desprès d'una internada i d'Amanda desprès d'una passada de Cosy. El joc en aquell moment va anar decaient i només Anna Muñoz al minut 34 va rematar a les mans de la portera una bola recuperada a la frontal, fins que Oriol va donar un tomb al partit, i Eli, Tania i Carla López van entrar al camp. Quatre minuts desprès, Tania rematava una mil·limètrica passada de Gisela que Cèlia va deixar passar intel·ligentment i posava el 1-0 al marcador.

A la segona part, les arlequinades van sortir al camp intentant decidir l'encontre, però sense sort. La portera andorrana va donar un recital d'aturades a tres xuts de Tania, dos més d'Arantxa i un altre de Carla López, abans de que al minut 23 Marisol estavellés en una falta una bola al pal desprès d'un altre xut de falta que va aturar la guardameta visitant. Era el preludi del 2-0, que es va fabricar en una escapada per la banda d'Arantxa al minut 29, que va deixar certera i mansa als peus de Tania, que va marcar a plaer. El CE Sabadell desprès va tornar a la relaxació, i només l'entrada d'Aranda va provocar sensació de perill a partir d'aquell moment. 2-0 final i setena plaça, amb 17 punts i 7 per sobre del descens.