dissabte, 10 de desembre del 2011

17a Jornada Lliga: C.E. Sabadell-Elche C.F.


Últim partit de l'any a la Nova Creu Alta. El partit d'avui davant l'Elche de Pepe Bordalàs servirà per tancar l'any 2011 a l'estadi creualtenc i ha de servir, a més, per trencar d'una vegada per totes la ratxa de vuit encontres sense guanyar que porta l'equip. Davant hi serà un equip que la temporada passada es va quedar a un pas d'assolir la Primera Divisió i porta una ratxa important de resultats que l'han portat a la part alta de la classificació.

El Sabadell de Lluís Carreras tindrà les baixes del sancionat Florian després de la seva expulsió a Balaídos i dels lesionats Joaquín, Álex Cruz, Eneko, Fito i Agustín. La bona notícia és la tornada a l'equip de Juanjo Ciércoles després de cumplir el partit de sanció per acumulació de targetes. L'equip titular podria ser el següent: De Navas, Ramírez, Olmo, Toni Lao, Redondo, Juanjo, Hèctor Simón, Puigdollers, Lanzarote, Arteaga i Baha. Pel que fa a l'equip de Pepe Bordalàs, no podrà alinear a dos homes importants com són el defensa basc Etxeita i el davanter cedit pel Villarreal, Nicky Bille, tots dos per sanció.

El partit corresponent a la dissetena jornada del campionat de Lliga donarà inici a les 16h. i serà retransmès per MarcaTV. A més, la directiva arlequinada ha declarat el partit com a jornada econòmica, per la qual cosa els socis hauran de passar per caixa. El duel entre catalans e il·lcitans serà dirigit pel col·legiat castellà-manxec Pino Zamorano.