Sense opcions davant un Celta molt superior

Celta 4-1 Sabadell

Celta: Yoel, Hugo Mallo, Oier, Túñez, Lago, Bustos, Álex López (min. 84 Nacho Insa), Orellana (min. 66 Joan Tomàs), Mario Bermejo, De Lucas i Iago Aspas (min. 78 Toni).

Sabadell: De Navas, Óscar Ramírez, Redondo (min. 63 Florian), Toni Lao, Olmo, Héctor Simón, Arteaga (min. 46 Samuel), Juvenal, Baha, Puigdollers i Lanzarote (min. 73 Áaron Bueno).

Gols: 1-0 Mario Bermejo (min. 30), 2-0 De Lucas (min. 44), 3-0 Joan Tomàs (min. 77), 3-1 Olmo (min. 83), 4-1 Mario Bermejo (min. 87).

Estadi: Balaídos (7.500 espectadors)

Es presumia una batalla molt complicada i dura a l’estadi de Balaídos per fer front a la fortalesa dels de Paco Herrera que es van mostrar molt superiors davant un Sabadell que en cap moment va existir i va fer un dels pitjors encontres del que portem de temporada. Els gallecs van apropiar-se ja només començar del centre del camp i des d’allí van torpededjar totes les nostres línies. Aviat avisaria Mario Bermejo amb un xut que De Navas, el millor jugador saballut, va poder desviar a servei de cantonada. El joc entre línies i a l’espai tan de Iago Aspas com de Quique De Lucas ens van deixar sense arguments defensius i sempre a remolc ens va costar robar la possessió, que a més ens durava molt poc. Tampoc Baha va estar gens encertat alhora de baixar les poques pilotes de que va disposar quan vam buscar un joc més directe veient que el combinatiu ens era impossible de posar en pràctica. Els aficionats saballuts desplaçats fins a Vigo no van presenciar la millor versió d’un Sabadell que després de salvar diversos avisos, a la mitja hora de joc veuria com Mario Bermejo davant De Navas no perdonaria per anotar el primer gol de la tarda. Lluny de millorar seria el Celta qui continuaria assetjant la porteria arlequinada. Tot i això en la que seria la millor triangulació dels nostres en tot el partit es veuria a Nabil Baha que perdonaria l’empat amb un xut molt clar des de dins l’àrea local i que Yoel llençant-se amb tot va enviar a còrner. Seria la millor oportunitat per als nostres en tot el partit. Ocasió molt clara als 43 minuts que encara es veuria més penalitzada amb el segon gol gallec a la següent acció just abans del descans. De Lucas picant la pilota magistralment davant la sortida de De Navas faria pràcticament la sentència. El segon període no milloraria res damunt el rectangle de joc i continuaria sent un partit dominat pels locals, prova d’això fou la gran oportunitat que Orellana desaprofitaria als 43 segons de la represa ja que una gran aturada de De Navas seria novament salvadora. Un xut llunyà de Juvenal que marxaria desviat seria la jugada més perillosa abans que Joan Tomàs fes el tercer culminant una contra perfecte. Amb el pas dels minuts i amb el marcador absolutament resolt la intensitat aniria perdent força i vam poder fer el gol de l’honor a la sortida d’un còrner en el que Olmo amb el cap s’encarregaria d’anotar. Ja als instants finals i en una nova bona jugada de qualitat el Celta faria el quart de la tarda amb un xut sec des de la frontal de Mario Bermejo en el que res va poder fer altre cop un desesperat De Navas. Amb el xiulet final quedaria reflectida la superioritat local davant un Sabadell que tot i intentar-ho no va poder fer res per puntuar.