diumenge, 18 de desembre del 2011

18a Jornada Lliga: U.D. Almeria-C.E. Sabadell


Duel inèdit. Primer cop que Unión Deportiva Almeria i Centre d'Esports Sabadell s'enfrontaran en partit oficial en tota la història i primera visita del Sabadell a l'estadi dels Juegos del Mediterráneo. Un partit que ve marcat per la ratxa negativa dels dos equips. Els de Lluís Carreras ja sumen nou encontres sense conèixer la derrota i els de Lucas Alcara en sumen cinc. Tot i això, els andalusos són l'únic equip invicte de la categoria amb un balanç de tres victòries i cinc empats.

L'actualitat arlequinada ve marcada per la baixa a darrera hora de Jesús Olmo. El defensa barceloní es va retirar de l'entrenament de divendres per uns problemes musculars. A més, Nabil Baha també és baixa per acumulació de targetes. Continuen sense comptar pel tècnic de Sant Pol de Mar, Álex Cruz, Agustín, Fito i Eneko Fernández. La bona notícia és la tornada de Florian que no va poder jugar davant l'Elche per l'expulsió a Balaídos. Davant hi serà l'Almeria de Lucas Alcaraz, un dels millors equips de la categoria i que compta amb el pitxitxi de Segona, Ulloa. Qui no podrà jugar davant el Sabadell és el mitjapunta i ex d'Osasuna Soriano.

El partit, com hem dit, té caràcter d'històric i, a més, serà el darrer del 2001. Serà arbitrat pel col·legiat gallec Amoedo Chas. Un àrbitre de bon record pels dos equips. Amb un precedent per banda, els sabadellencs van guanyar a l'Alcorcón (1-0) i els andalusos al Recreativo (0-1) al Nuevo Colombino. El partit serà retransmès per GolT a partir de les 19.45h. i el podreu seguir al local social de la Penya, al Bar La Llar -c./ Salut, 11- amb pantalla gegant.