Almeria: Esteban, Michel, Carlos García, Corona, Jakobsen, Rafita, Aleix Vidal (Omar, 82'), Abel (Aarón Ñíguez, 57'), Verza, Goitom i Ulloa (Pallarés, 89')

Sabadell: De Navas, Ramírez, Pablo Ruiz, Toni Lao, Redondo, Juanjo, Hèctor Simón (Puigdollers, 66'), Juvenal, Lanza, Aarón Bueno (Fran Piera, 56') i Florian (Songo´o, 85')

Gols: 1-0 Goitom (33'), 2-0 Goitom (44') i 3-0 Ulloa (83')

Estadi: Juegos del Mediterráneo (5.566 espectadors)

La primera visita a l'estadi Juegos del Mediterráneo va certificar una nova derrota a domicili i la desena jornada consecutiva sense guanyar de l'equip de Lluís Carreras. Un partit que serveix per tancar un 2011 que serà recordat per la família arlequinada després del retorn a la divisió de plata del futbol espanyol divuit anys després. Un encontre que no va començar del tot malament pels interessos sabadellencs, ja que en els primers compassos van ser els arlequinats els que van portar el ritme i el domini del joc. Això si, sense gaire profunditat i sense crear perill a la porteria local defensada pel veterà Esteban. De fet, seria l'Almeria qui gaudiria de la primera ocasió clara de gol. El protagonista de la nit, Goitom, va engaltar un fort xut dins l'àrea però es va trobar amb la genial intervenció de De Navas, un cop més el millor de l'encontre, per enviar la pilota a córner. Però en la segona oportunitat que tindria el suec no perdonaria i faria el primer gol de l'encontre. Goitom va retallar a Óscar Ramírez i va batre al porter madrileny amb un xut sec al pal curt. El partit es posava coll amunt a la mitja hora. I encara es posaria més difícil en l'última jugada del partit. Una pilota sense gaire perill la va engaltar Goitom amb una espectacular xilena per fer el segon gol de la nit. Un autèntic golàs. Amb aquest gol psicològic s'arribava al descans. El segon temps veuria un Sabadell bastant més millorat però sense 'punch' en els metres finals. Hèctor Simón ho va provar de lluny però el seu xut sortiria desviat. També el pitxitxi arlequinat Manu Lanzarote posaria a prova Esteban amb un xut massa tou. L'Almeria també gaudiria d'ocasions clares al contraatac. Aarón Ñíguez, només sortir al terreny de joc, va tenir el tercer gol a les seves botes i Omar es plantaria sol davant De Navas, però Ramírez molt ràpid venint des del darrera evitaria el gol local. La millor ocasió del Centre d'Esports arribaria a un quart d'hora pel final. Juvenal Edjogo engaltaria un xut col·locat des de fora de l'àrea que sortiria fregant el pal dret de la porteria d'Esteban. De la possibilitat de retallar distàncies amb uns minuts de marge per buscar l'empat es va passar a la sentència amb el 3-0. Error defensiu de Juanjo a l'hora de rebutjar la pilota que aprofitar Omar per donar en safata el gol al pitxitxi de la Liga Adelante Ulloa per fer el tercer de l'Almeria i el seu dotzè gol de la temporada. Els darrers minuts de l'encontre ja van sobrar i el Sabadell va certificar la desena jornada sense guanyar i va acabar el 2011 en tretzena posició amb 24 punts, sis per sobre de la zona de descens.