dissabte, 3 de desembre del 2011

16a Jornada Lliga: RC Celta de Vigo-C.E. Sabadell


Partidàs. El Centre d'Esports Sabadell visita l'estadi de Balaidos per enfrontar-se al Celta de Vigo en partit corresponent a la setzena jornada del campionat de Lliga. Un partit que ha de servir perquè els homes de Lluís Carreras trenqui d'una vegada per totes la ratxa de set partits sense conèixer la victòria. Enfront estarà un equip gallec que també es troba necessitat de sumar tres punts després de tres derrotes consecutives.

L'actualitat ve marcada per la recuperació d'homes en defensa que permetrà al tècnic de Sant Pol de Mar escollir després de moltes setmanes sense poder fer-ho. Pablo Ruiz s'ha recuperat de la seva lesió i Jesús Olmo torna a l'equip després del partit de sanció. Qui també torna és Hèctor Simón, però en canvi és baixa per acumulació de targetes Juanjo Ciércoles. Així doncs, l'equip titular podria ser el següent: De Navas, Ramírez, Olmo, Toni Lao, Redondo, Hèctor Simón, Puigdollers, Juvenal, Lanzarote, Arteaga i Florian. Pel que fa al Celta que entrena l'exarlequinat Paco Herrera, no podrà comptar amb el lesionat Borja Oubiña. Una baixa sensible en el centre del camp vigués.

L'encontre donarà inici a les 18h. i serà retrasnmès per Esport3. L'àrbitre balear Sureda Cuenca serà l'encarregat de dirigir un partit que no es produeix des de la temporada 1991-1992 quant els arlequinats van caure derrotats per 2 gols a 0.