El Sant Quirze es va endur la victòria (Foto: Pedro Salado)

FC Sant Quirze 3-0 C.E. Sabadell

FC Sant Quirze: Andrea, Lídia Rúbio, Desireé Moya, Cristina Campos, Carralero, Marta, Silvia, Raquel, Cristina Pacheco, Miriam i Quiles. També va jugar: Lídia Grané i Maria Girbau

C.E. Sabadell: Tamara, Marisol, Tania, Yaiza Molina, Arantxa, Aranda, Gisela, Mélody, Melània, Carla Ucero i Amanda. També van jugar: Estefania, Vericat, Esther i Cèlia

Gols: 1-0 Cristina Campos (min. 65), 2-0 Cristina Campos (min. 83), 3-0 Cristina Pacheco (min. 85)

Estadi: Municipal Sant Quirze del Vallès, uns 250 espectadors

Tot el que es podia esperar d'un derbi es va veure al Municipal de Sant Quirze. El partit va començar amb les locals mossegant i amb Carralero disparant al minut 2 per sobre del travesser. Va contestar, tres minuts desprès, el CE Sabadell amb un xut llunyà i des del lateral d'Amanda que Desireé Moya va treure sota pals i quasi al minut 10 amb Arantxa en un xut molt dur aturat amb seguretat per Andrea. Llavors el partit va perdre una mica de ritme i només es va animar amb una parada espectacular de Tamara a Marta al minut 20 una altre aturada d'Andrea a llançament d'Amanda al minut 23 i de nou una aturada de Tamara a xut de Carralero als 25 minuts. A la mitja hora, Carla López va haver d'entrar al camp per la lesió de Carla Ucero, que va haver de ser traslladada a l'hospital, degut a l'aparatositat de la lesió, però afortunadament se li va detectar només un esquinç de grau dos que la mantindrà quatre setmanes allunyada del futbol. Allà les arlequinades van perdre força al mig del camp i només Aranda al minut 38 va inquietar l'arc d'una segura Andrea. Tamara va tenir més feina, aturant un cop de cap de Quiles en un córner i un xut de Cristina Campos ajustat al pal.

A la segona part, el ritme va pujar. Estefania només sortir va llençar el primer atac fora, just a la base del pal i Cris Campos va fer treballar a l'arquera sabadellenca. Llavors, es va entrar en una fase de molta lluita enmig del camp, però sense arribades clares i les que hi van haver van ser com la que a la mitja hora de la segona part va ser de les més clares, amb un gran xut de falta de Marisol força llunyà però que Andrea va aturar amb alguna dificultat. El Sant Quirze va contestar de manera mortífera en un atac on Marta va fer la passada perfecte a Campos per que posés el 1-0 al minut 20 de la represa. Les arlequinades van quedar molt tocades, i només va poder respondre Gisela en un bon xut de falta, però que una crescuda Andrea va bloquejar. A falta de 20 minuts de partit, Oriol Alzúria s'ho va jugar tot per el tot i va canviar el dibuix tàctic de l'equip, però no va sortir bé. Desprès d'un xut de Míriam desviat, la mateixa jugadora al minut 83 va fer la passada de la mort a Campos en una contra per posar el 2-0 i dos minuts desprès, Cristina Pacheco va superar a Tamara en una vaselina poc ortodoxa però efectiva per posar el 3-0 definitiu, i que va fer explotar d'alegria la tribuna del camp de les 'escalivades'.
Amb aquest resultat, el Sant Quirze es posa en sisena plaça, amb 16 punts en 11 partits i ja s'escapa de 8 punts de la zona de descens, en canvi el CE Sabadell cau fins a la novena plaça, amb 14 punts en 10 partits.