Punt positiu en un fluix partit del Sabadell

Sabadell: Nauzet, Toni Lao, Abraham Paz, Pablo Ruiz, Espasandín, Hèctor Simón, Hidalgo (Ramírez, min. 80), Moha (Fito, min. 70), Lanzarote, Collantes (Aníbal, min. 53) i Uli Dàvila

Mirandés: Goitia, Raúl Garcia, Muneta, Iván Agustín (Rúper, min. 70), Goiria (Mújika, min. 77), Martins, Cases  (Pablo Infante, min. 62), Javi Soria, Iribas, Álvaro Corral i Diaz de Cerio

Gols: 0-1, Diaz de Cerio (min. 15) i 1-1, Lanzarote (min. 40)

Àrbitre: Sureda Cuenca (Balear)

Estadi: Nova Creu Alta (3.484 espectadors)

Cinc jornades sense perdre. El Centre d'Esports Sabadell no va poder sumar la tercera victòria consecutiva després de les aconseguides davant el Huesca a l'estadi i el Recreativo de Huelva al Nuevo Colombino i va poder treure un punt davant un bon Mirandés que va plantar cara en tot el partit i va estar molt seriós defensivament. I això que l'encontre no va poder començar de millor manera després que Antonio Hidalgo disposés d'una clara ocasió davant el porter Goitia als escasos vint-i-cinc segons, però la seva rematada va sortir fregant el pal de la porteria burgalesa. Hagués estat un dels gols més ràpids mai vist a la Nova Creu Alta. El Sabadell ha seguit apretant la porteria visitant i ha estat l'equip que més endollat ha sortit a l'encontre, però sorprenentment ha estat el conjunt dirigit per Carlos Pouso qui s'ha avançat al marcador amb un gol de Diaz de Cerio al primer quart d'hora de partit. La jugada per banda dreta ha trobat al davanter ex de la Real Sociedad totalment sol i al punt de penal per batre a Nauzet Pérez que res va poder evitar el gol del seu ex equip. El joc del Sabadell després del gol era el mateix que abans del mateix: domini clar de la possessió i amb triangulacions per banda en busca de la jugada de l'empat. Abraham Paz tindria un de les millors ocasions dels arlequinats en el partit al rematar al primer pal un córner botat per Manu Lanzarote. La seva rematada, però, ha sortit fregant el pal i el Mirandés es salvava de l'empat. Semblava que el gol de l'empat estava al caure, però el Mirandés tindria el 0-2 de nou a les botes de Diaz de Cerio. Un dels jugadors més actius de l'encontre va tenir el segon gol en un mà a mà amb Nauzet, però els arlequinats es van salvar d'un gol que hagués posat molt coll amunt poder puntuar. A falta de cinc minuts pel temps de descans, el Sabadell va trobar el premi del gol amb un gran xut de volea de Manu Lanzarote. Una bona centrada de Juanjo Collantes per banda dreta al segon pal va trobar al barceloní totalment sol i de gran xut de primeres va batre a Goitia i, d'aquesta manera, fent l'empat a un al marcador just abans del temps de descans, Sense dubte, el gol de Lanza i el fet d'empatar abans del descans era el millor que li podia passar al Sabadell. El segon temps començava igual que acabava el primer, amb un xut de Lanzarote, però aquest cop sortia desviat. El Sabadell semblava que sortia decidit en busca del gol que consumés la remuntada i la tercera victòria consecutiva, però el Mirandés es defensava amb ordre i aprofitava el mínim error per sortir  ràpid al contraatac i tornar-se a avançar al marcador. A mesura que anaven passant els minuts, el joc del Sabadell s'anava apagant i el Mirandés creia més en el treball que feia i buscava amb insistència el gol de la victòria. De fet, en aquests segons quaranta-cinc minuts les ocasions per part del Sabadell han escasejat i el Mirandés es qui ha tingut alguna que altre aproximació com un xut de falta de Pablo Infante que ha trobat les mans de Nauzet Pérez. En els darrers minuts de partit, el Sabadell s'ha quedat amb un futbolista menys per expulsió d'Òscar Ramírez per doble targeta groga només cinc minuts després d'haver substituït a Antonio Hidalgo. Tot i jugar els darrers minuts en inferioritat numèrica, han estat els sabadellens qui han tingut la millor ocasió per desnivellar el marcador. En un servei de cantonada llençat per Lanzarote, un gran xut de Víctor Espasandín ha fet volar a Goitia per evitar un autèntic golàs que ja es cantava a la Nova Creu Alta. Finalment, el marcador no es mouria i el Sabadell sumava la cinquena jornada consecutiva sense conèixer la derrota i continua en la zona alta de la classificació a una setmana vista de viatjar a Sòria per enfrontar-se al Numancia.