diumenge, 4 de novembre del 2012

12a Jornada Lliga: Sporting Gijón-CE Sabadell


Partidàs. El Centre d'Esports Sabadell visita l'estadi de El Molinón per enfrontar-se a l'Sporting Gijón en un dels partits més especials de la temporada. Els arlequiants tornen a trepitjar Astúries després del darrer partit a Mieres contra el Caudal al 2007 que va significar l'ascens a Segona Divisió B. En aquesta ocasió, el rival serà l'Sporting Gijón que entrena José Ramon Sandoval després que fa uns dies la directiva asturiana decidís relevar del càrrec a Manolo Sánchez Murias.

El Sabadell arriba a Gijón amb les baixes per lesió de Jesús Olmo, Nabil Baha, Juvenal Edjogo, Manuel Gato i Dani Tortolero. A més, s'ha quedat fora de la convocatòria Hèctor Simón que està a punt de ser pare. La bona notícia és la recuperació de Manu Lanzarote després que el barceloní complís els dos partits de sanció contra el Las Palmas i el Córdoba el passat cap de setmana. Pel que fa a Sandoval i l'Sporting Gijón, recuperen a Alberto Lora que ha estat lesionat des de principis de temporada.

El partit corresponent a la dotzena jornada del campionat de lliga donarà inici a les 20h i serà retransmès per MarcaTV. El darrer precedent entre Sporting Gijón i Centre d'Esports Sabadell és des de fa 25 anys. Llavors el duel va ser a Primera Divisió i els sabadellencs van caure derrotats per 3-0. L'àrbitre de l'encontre serà l'andalús Mariscal Sánchez. Dos precedents amb el Sabadell i els dos amb derrota: 2-1 a Alcorcón en partit de Copa del Rei i 5-0 a Tarragona contra el Nàstic. Esperem trencar l'estadística.