dissabte, 17 de novembre del 2012

El Rival: Recreativo Huelva

El Recreativo només ha perdut un partit al seu estadi

Sergi Barjuan va ser el fitxatge més mediàtic per un Recreativo de Huelva que vol consagrar-se novament amb els grans i l'aspiració no és altre que lluitar per pujar a la Primera Divisió del futbol espanyol. Els andalusos van confiar el projecte al català que d'aquesta manera viurà la seva primera experiència com a tècnic dins el futbol professional. Al mercat estival, van firmar al porter Cabrero que arribava del Huesca i que lluita per la titularitat amb Alejandro. En defensa van armar-se bé amb fitxatges importants com Morcillo que venia de l'Alcoyano o el central Zamora del Badajoz i que disposa d'una molt bona sortida de pilota. S'uneixen als qui continuen de la campanya anterior com són els coneguts i experimentats Cifuentes, Fernando Vega, Córcoles o Manolo Martínez.

Jugadors molt solvents a la reraguarda d'un Recre que, a més de no encaixar gols amb facilitat, intenta jugar la pilota amb criteri en un centre del camp on el talent és important amb homes com Jesús Rubio o Granero, que fins fa poc eren a la Segona B. També el català Jordi Matamala és vital als esquemes de Sergi Barjuan, ja que domina perfectament el tempo dels partits i fa jugar als seus companys d'una manera equilibrada i ordenada. Dimas Delgado va fitxar procedent del Cartagena per actuar a la mitjapunta on també hi destaca el nom de Jonathan Valle, futbolista molt talentós però en ocasions força polèmic i que arriba del Rubik Kazan.

Al davant Marco Navas, germà de Jesús, jugador del Sevilla, va arribar del Leganés, així com Ernesto que ho faria del Guadalajara essent un dels majors perills del conjunt andalús. A més, el madrileny és un excel·lent llançador de faltes amb una cama esquerre prodigiosa. Cedit del Wanderers de Montevideo arribava l'uruguaixa Diego Riolfo i del Celtic de Glasgow signava per dues temporades l'internacional per Polònia Pawel Brozek, que aportaria experiència a la zona atacant dels de Huelva. Continuen respecte la plantilla de la temporada anterior Jesús Berrocal, així com Chuli, un davanter molt ràpid que va formar-se a les categories inferiors de l'Espanyol.

La darrera visita que va fer el nostre Sabadell a l'estadi Nuevo Colombino data de la temporada anterior, quan llavors en un duel que acabaríem dominant clarament, vam treure un empat després que marqués per par local Berrocal, fins que Arteaga, finalitzant una gran passada de Juvenal, anotaria la igualada final poc després d'iniciar-se el segon període.