dissabte, 24 de novembre del 2012

15a Jornada Lliga: CE Sabadell-CD Mirandés


A seguir sumant de tres en tres. El Centre d'Esports Sabadell rep al Mirandés després de la gran victòria de la setmana passada per 2-5 al Nuevo Colombino de Huelva. Amb una ratxa de quatre jornades sense perdre, els arlequinats no volen deixar escapar la oportunitat de seguir una setmana més entre els sis primers i amb plaça de PlayOff d'ascens a Primera Divisió. Davant hi serà el Mirandés, un equip situat en zona de descens, però que ha millorat molt en les darreres jornades i fa tres partits que no perd i que no encaixa cap gol.

Pel partit d'aquesta tarda, Lluís Carreras segueix sense poder comptar amb els lesionats Jesús Olmo, Dani Tortolero, Manuel Gato i Juvenal Edjogo. El sabadellenc ha decidit aquesta mateixa setmana no operar-se i fer un tractament més conservador. Qui tampoc podrà jugar és Juanjo Ciércoles que ha de complir un partit de sanció per acumulació de targetes. El tècnic de Sant Pol de Mar ha fet una convocatòria de dinou futbolistes i haurà de descartar un d'ells just abans del partit. Entre els convocats hi figura Nabil Baha. Pel que fa al Mirandés de Carlos Pouso, el tècnic basc no podrà comptar amb els sancionats Alain Arroyo i César Caneda. A més, Gonzalo Colsa no ha entrat a la convocatòria.

El partit corresponent a la quinzena jornada del campionat de lliga donarà inici a les 20h i serà retransmès per Esport3. A més, com sempre, el podreu seguir per Ràdio Sabadell. L'àrbitre de l'encontre és un vell conegut: el balear Sureda Cuenca. Un encontre entre catalans i castellà lleonesos que serà el primer enfrontament en lliga. Abans, però, un únic precedent: eliminatòria de Copa del Rei a la temporada 74-75 amb el Sabadell com a vencedor. Esperem que sigui un bon presagi.