dissabte, 10 de novembre del 2012

13a Jornada Lliga: CE Sabadell-SD Huesca


A fer bo el punt de El Molinón. Després del bon partit i del gran punt aconseguit davant l'Sporting a Gijon, el Centre d'Esports Sabadell vol derrotar al Huesca per distanciar als aragonesos fins als set punts. El Huesca d'Antonio Calderón ve d'empatar a dos gols contra el Real Madrid Castilla i ja fa set partits que no guanyen. Un partit que la directiva arlequinada ha decidit posar les entrades pel gol sud a 5€ pel públic en general. A més, tots els socis tindran a partir d'avui la possibilitat d'aconseguir entrades anticipades al preu de 10€. Una iniciativa per engrescar als indecisos perquè s'acostin a la Nova Creu Alta a recolzar l'equip.

Per aquest encontre, Lluís Carreras té les baixes dels lesionats Jesús Olmo, Dani Tortolero, Manuel Gato i Juvenal Edjogo-Owono. El marroquí Nabil Baha s'ha entrenat amb el grup, però encara té l'alta mèdica i no ha estat convocat. Qui tampoc estarà a les ordres del tècnic de Sant Pol de Mar és Antonio Hidalgo. El migcampista arlequinat va veure la cinquena targeta groga del primer cicle a El Molinón i ha estat sancionat amb un partit. Pel que fa al Huesca d'Antonio Calderón, no podrà comptar amb el lesionat David Vázquez ni amb el sancionat Luís Helguera. A més, l'ex arlequinat Tariq Spezie no ha entrat a la convocatòria per decisió tècnica i no es podrà enfrontar contra el seu ex equip.

L'encontre corresponent a la tretzena jornada del campionat de la Liga Adelante donarà inici a les 20h i serà retransmès per Esport3 i per Ràdio Sabadell 94.6 des de mitja hora abans. El madrileny Lesma López serà l'encarregat de dirigir el duel que té vuit precedents en lliga, un d'ells a Segona Divisió A. L'estadística diu que el Huesca no ha guanyat mai a la Nova Creu Alta en lliga i només ho va fer en Copa RFEF al 2006.