diumenge, 18 de novembre del 2012

14a Jornada Lliga: Recreativo Huelva-CE Sabadell


Visita al degà. El Centre d'Esports Sabadell juga avui a Huelva al Nuevo Colombino i davant el club degà del futbol espanyol. Després de la patida victòria arlequinada de la passada setmana davant el Huesca, els arlequinats volen tornar d'Andalusia amb alguna cosa positiva i seguir en els llocs de la zona mitja-alta de la classificació. Davant hi serà el Recreativo que el passat dilluns va guanyar a la Ciutat Esportiva de Valdebebas per 0-1 amb gol d'Alexander, un dels jugadors revelació de la temporada.

Per aquest partit al Nuevo Colombino, Lluís Carreras no pot comptar amb el sancionat Víctor Espasandín que va veure la cinquena targeta groga davant el Huesca, ni amb Tortolero, Jesús Olmo, Juvenal, Baha i Gato lesionats. Pel que fa a l'equip que entrena el català Sergi Barjuan, el de Les Franqueses del Vallès no podrà alinear al defensa Manolo Martínez que contra el Real Madrid Castilla va veure la cinquena targeta groga i haurà de descansar una setmana.

L'encontre entre Recreativo de Huelva i Centre d'Esports Sabadell corresponent a la catorzena jornada del campionat de lliga donarà inici a les 12h i no serà retransmès per televisió. Com sempre, sí que es podrà seguir el partit per Ràdio Sabadell. L'àrbitre encarregat de dirigir el duel entre andalusos i catalans serà el castellà lleonés Valdés Aller. El darrer precedent del Sabadell al Nuevo Colombino va ser la temporada passada i llavors es va empatar a un amb gol de David Pérez Arteaga.