dijous, 29 de novembre del 2012

El Manlleu elimina al Sabadell de la Copa Catalunya

De Navas ha tornat a defensar la porteria arlequinada

AEC Manlleu 2-0 CE Sabadell

Manlleu: Fran, Masoliver, Geli (Iván Fernández, min. 46), Juanjo, Manu Moreno, Seuma (Archi, min. 46), Barnils, Sergio Ginés (Sala, min. 46), Fortet (Ramon Masó, min. 62), Montala (Baruc Nsue, min. 46) i Adrià Casanova (Iván Guzmán, min. 67)

Sabadell: De Navas, Hèctor Simón, Ramírez, Eneko (Collantes, min. 62), Llorente, Fito, Baha (Toni Lao, min. 71), Èric Reverter (Dani Muela, min. 62), Hèctor Muñoz, Marc Damas (Pesqui, min. 81) i Arnau Garcia (Aleix Domínguez, min. 75)

Gols: 1-0, Baruc Nsue (p) i 2-0, Iván Guzmán (min. 85)

Àrbitre: Galan Baró

Estadi: Municipal (250 espectadors)

El Centre d'Esports Sabadell es desplaçava a Manlleu amb la intenció de continuar viu a la Copa Catalunya, però s'ha trobat amb un equip entrenat per l'ex arlequinat Jordi Dot que l'ha guanyat en eficàcia de cara a porteria. Primer Baruc Nsue de penal després d'unes mans d'Òscar Ramírez i, més tard, Iván Guzmán ha estat els autors dels dos gols. Lluís Carreras ha deixat els jugadors amb més minuts disputats a Sabadell i ha fet una alineació barrejant futbolistes poc habituals com David De Navas, Nabil Baha o el mateix Òscar Ramírez amb joves del filial com Dani Muela, Èric Reverter o Hèctor Muñoz. Precisament el mateix Hèctor Muñoz ha estat expulsat en la segona meitat per doble targeta groga. En definitiva, el Sabadell queda eliminat de la Copa Catalunya i ara s'ha de centrar en la visita del proper diumenge a Los Pajaritos de Sòria en el partit de la setzena jornada que els ha d'enfrontar al Numància.