Kosy, lesionada, no va acabar el partit. (Foto: Pedro Salado)

Santpedor C.F. 3-0 C.E. Sabadell
.
C.E. Sabadell: Segura, Silvia, Peke, Gisela, Yaiza, Mélany, Kosy, Ucero, Tania, Arantxa i Aranda. També van jugar: Judith, Lídia Rúbio, Cèlia, Maria, Mélody i Carla López.

Estadi: Josep Guardiola (50 espectadors).

Aquest dissabte, 30 d'Octubre, el Femení Sènior es desplaçà al Bages, per disputar a domicili, en el municipal Josep Guardiola el partit de Sisena jornada de Lliga, per enfrontar-se al Santpedor CF, a les 18.30 hores.

Davant un equip teòricament superior el CE Sabadell va sortir disposat a plantar batalla i a lluitar per els tres punts, i ja al minut 8, encara que tímidament, Arantxa va estar a punt de rematar una bona passada a l'espai tallada per la portera local. Les blaugranes es varen posar el mono de feina, i van començar a dominar sobre la gespa, apropant-se a l'àrea arlequinada, però la seva jugada amb més perill va ser al minut 26, amb un xut des de fora l'àrea. El CE Sabadell, va replicar, un minut desprès amb un xut de falta de Kosy des de 3/4 de camp, refusada per la portera local i enviada per sobre el travesser Carla Ucero en segona instància. Desprès va tornar la pressió local, i desprès d'una altre falta botada per Kosy, al minut 36 que la portera va aturar amb problemes, a la següent jugada, Segura, que fins aquell moment havia fet un partit monumental, no va poder aturar un xut a boca de gol, que va posar l'1-0. Cinc minuts desprès, en una ràpida jugada, la mateixa davantera bagenca va anotar el 2-0. La única resposta va arribar a un minut del descans, amb un xut de falta de Gisela per sobre la porteria.

A la segona part, i només en el minut 49, una errada defensiva va deixar a una davantera local davant la nostre portera i va pujar el 3-0 definitiu. A partir d'allà, les blaugranes van començar a patir més pressió sabadellenca, i no van tornar a disparar fins al minut 77, de fora de l'àrea i bastant desviat, i les arlequinades, a la següent jugada, Judith va connectar una vaselina perfecte per sobre la portera que només una defensa local va poder evitar que entrés, sota pals. El Sabadell ho intentava amb més ganes, però el Santpedor es va replegar i sortia al contracop, amb una davantera de referència de bastant alçada, i a falta de dos minuts per complir el temps, Kosy va caure sobre la gespa amb el genoll en mala posició i va haver de ser retirada urgentment. Amb una jugadora menys, les nostres jugadores encara varen tenir una jugada de córner on Silvia va rematar a mans de la portera i en la última jugada, a boca de canó, Segura va fer una aturada magistral, per que l'àrbitre xiulés el final del partit amb el 3-0 final.