dimarts, 5 d’octubre del 2010

El femení segueix en el bon camí.

Cerdanyola B 1-3 C.E. Sabadell

C.E. Sabadell: Segura, Romero, Sílvia, Mélany, Aïna, Judith, Carla López, Esther, Gisela, Tania i Ana Aranda. Van començar a la banqueta: Carla Ucero, Celia, Anna, Lídia Rubio, Peke, Yaiza i Arantxa.

Gols: 0-1, Tània Cabello (p) Mitja part. 1-1 (minut 67). 1-2 Ana Aranda. 1-3 Arantxa.

Un partit on es va tornar a obrir la llauna defensiva rival amb un penal, transformat amb solvència per Tània Cabello, encara que després l'equip filial de Cerdanyola va empatar el marcador abans de la mitja part. El Sabadell va guanyar el partit gràcies a una segona part amb un equip pletòric tècnica i físicament. Ana i Arantxa així ho van reflectir al marcador. Laura Segura, sota pals, va aturat un penal també en els últims minuts. Un partit intens i dur, en el que el Sabadell va poder jugar poc la pilota, ja que el camp era bastant petit. A més, el Cerdanyola B va jugar amb algunes jugadores que són habituals del primer equip a nacional.

Igualada - Lourdes 5-1

L'equip se situa amb 6 punts en dos partits, compartint la part alta de la taula amb Santpedor, AEM Lleida i la EF Bonaire.