.
EF Bonaire 6-0 C.E. Sabadell

C.E. Sabadell: Segura, Yaiza, Peke, Mélany, Lídia Romero, Kosy, Carla López, Gisela, Judith, Carla Ucero i Ana Aranda.També van jugar: Maria, Lídia Rubio, Sara Retamero, Anna Diaz, Lidia Bellón, Tania i Celia.

Estadi: Pla de Bonaire (250 espectadors)

La imatge ho diu tot. Aquest diumenge, 17 d'Octubre, el Femení Sènior es va desplaçar al camp de la Escola de Futbol Bonaire, al Carrer Sabadell, de Terrassa, en el partit de Quarta jornada de Lliga, per enfrontar-se al EF Bonaire, un dels líders de la categoria, a les 16.00 hores. L'ambient del bon futbol femení es va atançar també al camp, i les grades del Plà de Bonaire presentaven uns 250 espectadors, una bona xifra per a la Primera Catalana femenina.

El partit va començar força igualat, sense gaires opcions d'atac i molta lluita a mig camp, fins el minut 16, on un mà a mà va ser solucionat perfectament per Laura Segura, que al següent minut no va poder fer res per aturar un bon xut des de fora de l'àrea que va posar el 1-0 al marcador. Es va passar a una fase de domini de les de verd, però sense excessives accions d'atac, fins que en un error de marcatge a la sortida d'un córner, ja al minut 33, va permetre al Bonaire posar el 2-0 i temperar el seu joc. Poc més es va veure en aquesta part, i la nostra jugada més clara va ser una intercepció de la portera local a una bona passada cap a Aranda.

La segona part va començar pèssimament per les arlequinades. En dos minuts i dues jugades, es van encaixar dos gols consecutius (el primer en clar fora de joc), i amb el 4-0 es va acabar la força del Centre d'Esports. Segura va tenir molta feina sota pals i al minut 51 va fer una aturada extraordinària, cosa que va esperonar a les nostres, que cinc minuts desprès van estar a punt de marcar en un córner olímpic, i en una falta, refusada per la portera i on Kosy va rematar per sobre el travesser. Els contracops del turment ofensiu vestit de verd, eren mortals, i al minut 65 Romero primer i Segura després van haver de treure sota pals un bon xut. Judith va estar molt activa en atac, però sense sort, Cèlia va intentar-ho des de fora de l'àrea també a la sortida d'un córner, però al minut 80, les arlequinades van baixar físicament, i desprès de que Tània salvés una bona acció rival, als minuts 83 i 87, un contracop i un córner van acabar amb les esperances d'un resultat més apretat.