dilluns, 11 d’octubre del 2010

Un Sabadell apàtic i sense ocasions cau justament a Gandia

Aitor Ramírez va debutar amb el Sabadell al Guillermo Olagüe


Gandia 1-0 Sabadell

Gandia: Reguero, Romera, Pereira, San Julián, Jonathan, Cristian, Hernández, Eztieder (min. 84 Omar), Álvaro, Rubén Sánchez (min. 66 Carrillo), Floro (min. 77 Verdés).

Sabadell: De Navas, Toni Lao, David Bermudo, Agustín (min. 71 Aitor), Pagès (min. 46 Chapi Arnau), Ciércoles, Cuenca, Manga (min. 16 Fito), Marc, Puigdollers i Raúl Rodríguez.

Gols: 1-0 Rubén Sánchez (min. 22)

Estadi: Guillermo Olagüe (400 espectadors)

Ben aviat ja es veuria que no seria el dia del Sabadell que no va sortir a l’estadi Guillermo Olagüe de Gandia com s’espera d’un equip que aspira a estar a la zona alta. Les baixes o la prematura lesió d’Alberto Manga al minut 16 van ser un excessiu pes que els homes de Lluís Carreras no van poder superar. El centre del camp, on va debutar Juanjo Ciércoles, no va ser mai terreny abonat ni tampoc espai controlat on els locals amb una forta pressió i amb molta actitud van fer-se seu. A més els de Vicente Medina van llançar-se en busca del gol des de l’inici i en els primers minuts ja van avisar quan Floro i Rubén Sánchez van estar molt a prop del gol, sobretot aquest últim que veuria com Toni Lao acabaria rebutjant el seu xut des de sobre la línia de gol. Però a la tercera acabaria sent la definitiva i és que una pilotada a l’àrea de Jonathan la controlaria Rubén Sánchez que acabaria trencant la pilota davant un De Navas que res va poder fer davant el fort xut del madrileny, a qui curiosament se li dona bé un Sabadell que ja va caure a la primera jornada de la temporada anterior al camp de l’Ontinyent també amb un gol seu. A tot això el Sabadell seguia sense existir sobre el terreny de joc i el primer xut no va arribar fins al minut 32 amb un tir de Juanjo Ciércoles que va sortir fora molt desviat. El segon temps no va millorar massa en l’aspecte ofensiu i és que tampoc vam xutar entre els tres pals d’un Reguero que va tenir una tarda realment plàcida. El domini va ser altern en aquest espai de partit i semblava per moments que els nostres agafaven el timó de l’encontre, però realment només seria un miratge i és que les escomeses de Floro i Álvaro farien treballar a un De Navas que salvaria als nostres en més d’una ocasió. Al minut 69 Puigdollers ho va provar des de lluny en un xut que tampoc aniria entre els tres pals i acte seguit seria expulsat el tècnic Lluís Carreras per no estar dins l'àrea tènica, que curiosament no tenia delimitada l'estadi valencià. Fins al final els nostres van buscar la igualada més amb el cor que no pas amb el cap buscant el joc directe i penjant pilotes a l’àrea que mai van acabar en res de positiu. En l’últim instant el Gandia en els peus de Nacho Verdés hauria pogut fer la sentència però un immens De Navas salvaria el segon gol altre cop. El partit no va donar per més i els nostres van caure per primer cop fora de casa aquesta temporada.