diumenge, 3 d’octubre del 2010

Partit gris que finiquita Marc amb el seu primer gol a Segona B

El gol de Marc Fernández que val tres punts.

Sabadell 1-0 Alzira

Sabadell: De Navas, Toni Lao, David Bermudo, Pagès, Agustín, Robles (min. 72 Juvenal), Cuenca, Fito (min. 57 Manga), Marc Fernández, Puigdollers i Eneko (min. 32 Joaquin).

Alzira: Sito, Peque, Rafa Gimeo, Vidal, Amarilla, Castell (min. 67 Cristian), Javi Moreno, Rivera (min. 67 Tino), Pulga, David Fas (min. 74 Lechuga) i Rubén Pérez.

Gols: 1-0 Marc Fernández (min. 34)

Estadi: Nova Creu Alta (1.800 espectadors)

Partit lleig i molt travat on el centrecampisme va ser la tònica general durant la majoria de minuts i on les ocasions van ser força escasses. De fet l'inici del partit ja va ser molt embolicat on cap dels dos equips va saber fer-se amb el control de la situació i on els visitants, tancats al darrera, era molt complicat fer-los mal. El primer remat a porta no va arribar fins passat el minut 20 quan després d'un llançament de cantonada Agustín remataria massa alt. En canvi els de Jero López van provar fortuna amb una vaselina de Pulga que De Navas en dos temps va poder aturar amb força complicacions. Els minuts passaven i la sensació, tot i no patir massa en defensa, era que el gol es faria de pregar. Però seria Marc Fernández qui va aparèixer en una jugada individual per fer treballar al porter valencià Sito que aturaria el xut de l'atacant saballut. I com a Alacant, però aquest cop amb els papers canviats, una jugada per banda esquerra d'Isaac Cuenca la remataria al fons de la xarxa i amb el cap un Marc Fernández que va celebrar amb molta força el que era el seu primer gol a la Segona Divisió B. També alegria entre el públic que veia com el nostre Sabadell fent poca cosa s'havia avançat al marcador.
El segon temps no va millorar massa la perspectiva de l'equip, ni amb l'expulsió del defensa visitant Amarilla que veuria la segona groga per una dura entrada. No es va notar gens que l'Alzira actués en inferioritat i a més van gaudir d'alguna aproximació perillosa com un xut de Pulga que De Navas va salvar espectacularment. També Joaquin, que havia entrat al primer temps per un lesionat Eneko, ho va intentar en una bonica jugada individual que Sito acabaria aturant. Perdonaria també Alberto Manga amb un xut sec des de dins l'àrea que sortiria fregant el pal esquerra dels valencians. Fins al final va tocar patir, encara més amb l'entrada del davanter Adrián Lechuga que va tenir dues ocasions per haver pogut fer l'empat. Al final els punts es quedaven a casa en un partit gens brillant, però molt efectiu.