diumenge, 17 d’octubre del 2010

La màgia de Cuenca acaba decidint el partit

Isaac Cuenca va marcar l'1-0 i va fer l'assistència pel 2-0.
.
Sabadell 2-0 Mallorca B

Sabadell: De Navas, Chapi Arnau, David Bermudo (min. 64 Pagès), Toni Lao, Azparren, Ciércoles, Raúl Rodríguez (min. 55 Hiroshi), Fito (min. 70 Juvenal), Marc, Puigdollers i Cuenca.

Mallorca B: Tomeu, Company (min. 80 Dídac), Polaco, Ximo, Ramón, Alberto, Tejera, Jaime (min. 46 Aleix) (min. 92 Bardolet), Grasa, Pina i Dani Castellano.

Gols: 1-0 Cuenca (p. min. 21), 2-0 Marc (min. 76)

Estadi: Nova Creu Alta (1.900 espectadors)

Una setmana més l’encert d’Isaac Cuenca va ser clau per a que els nostres sumessin una nova victòria davant un Mallorca B molt innocent en els metres finals. El jove extrem de Reus va ser determinant ja des del principi on al minut 21 i després d’aprofitar un regal de la defensa balear acabaria forçant un penal que ell mateix, amb una mica de suspens, introduiria dins la porteria de Tomeu. Seria l’inici d’un bon primer temps del Sabadell que dominava el tempo de l’encontre i també era qui creava més jugades ofensives davant un Mallorca B absolutament inoperant en zona d’atac. De Navas en tot el primer temps no va tenir que lluir-se i a més va ser molt ben salvaguardat per tota la defensa on hi va destacar la presència de Toni Lao al centre fent parella amb el retornat Azparren; mentre que als laterals hi van ser David Bermudo i Chapi Arnau que va fer un gran partit i debutava com a titular aquesta temporada. El segon període va començar de manera diferent i els visitants amb Pina i Sergio Tejera comandant la zona ample van fer-se amb el domini del joc i també de les ocasions i és que l’exjugador del Chelsea, Tejera, va intentar-ho amb dos xuts des de la frontal que marxarien per poc. També va provar-ho Aleix, però qui va tenir l’ocasió més clara seria Pina que al minut 70 i després d’un servei de falta acabaria rematant amb el cap contra la base del pal dret de la porteria d’un David de Navas que ja es veia superat. Eren moments difícils per un Sabadell que perdia ràpidament la pilota i ni tan sols podia sortir a la contra, però novament va aparèixer Isaac Cuenca, que al segon temps pràcticament no se l’havia vist, per recuperar una pilota al centre del camp i fer una passada mil·limètrica als peus d’un Marc Fernández que sol davant Tomeu l’afusellaria per acabar marcant el gol de la definitiva tranquil·litat i en el moment més complicat del partit. De l’empat es passaria al segon gol i que deixaria definitivament xafat a l’equip de Jaume Bauçà. Fins i tot els minuts finals amb centrades de Marc i un remat franc d’Hiroshi hauria pogut arribar el tercer o en una jugada personal de Chapi Arnau que va marxar de fins a tres homes i el seu xut el va acabar desviant sobre la mateixa línia de gol el defensa Ramón. D’aquesta manera finalitzava una matinal de futbol entretinguda i amb un Sabadell que trencaria la mala ratxa davant el filial mallorquinista ja que no el guanyava a casa des de l’any 1996.