Chica ha tornat a marcar

C.E. Sabadell B 2-0 Taradell

C.E. Sabadell B: Albert, Marc Domènech (Mamadou, 80'), Antonell, Christian Castet, Xavi Nobau, Parra, Igor, Toni Delgado (Pinilla, 70'), Jordi Sánchez (Quereda, 55'), Chica i Nélber (Claudio, 55')

Gols: 1-0 Chica (min. 44) i 2-0 Pinilla (min. 90)

La matinal de diumenge no podia començar de millor manera, el Sabadell B sumant tres punts més a Olimpia i superant en la classificació al seu rival en el dia d'ahir, el Taradell. Després de la golejada rebuda en el primer partit de la temporada com a locals davant el potent San Lorenzo, el filial arlequinat ha encadenat dues victòries consecuties a casa i sense encaixar cap gol, davant el Vilanova del Vallès i ahir amb el Taradell. Un partit poc vistós per l'espectador, amb molt joc en el centre del camp i sense cap equip que es fes amb el domini de la pilota. Això si, les millors ocasions del partit van ser arlequinades. Toni Delgado podria haver avançat al Sabadell ben d'hora, en el minut tres, però la seva rematada dins l'àrea va sortir molt alta. Chica també va tenir la seva opció, però el porter visitant va rebutjar la pilota. Per part visitant, només un contraatac va posar en perill la porteria d'Albert, però aquest va desviar el remat a córner. Semblava que s'arribaria al descans sense moviments en el marcador, però una pilota morta a l'àrea no la va desaprofitar Chica per fer l'1-0. La segona meitat, més del mateix, però amb una incidència destacable: el Taradell es va quedar amb deu homes. Tot i això, els visitants no van perdre la cara al partit i van vendre molt cara la derrota. Els jugadors arlequinats no estaven del tot entonats i és va patir més del compte per sumar els tres punts. Mario Quereda podria haver sentenciat el partit amb una rematada que va sortir fregant el pal. L'esmentada sentència no va arribar fins al darrer minut del partit, amb gol obra de Pinilla. Amb aquesta victòria, el Sabadell s'afiança en la zona mitja-alta de la classificació i la setmana vinent és desplaçarà a Sallent, un rival típic de la categoria i que estarà amb la moral pels núbols després de guanyar 0-2 a Les Franqueses. Sumar fora de casa ara és l'objectiu dels homes d'Aleix Giol.