dissabte, 16 d’octubre del 2010

El Rival: R.C.D. Mallorca B

El filial del Mallorca sempre és un rival perillós


Una temporada més, Jaume Bauzà serà l’encarregat de dirigir al filial mallorquinista des de la banqueta de Son Bibiloni amb el clar objectiu de continuar nodrint de bons futbolistes al primer equip, que ja aquesta temporada està veient com alguns dels jugadors que la campanya anterior disputaven partits a la Segona Divisió B, ara acumulen minuts a la màxima competició estatal. Casos com els del centrecampista Tomás Pina o el davanter Sergi Enrich.

Tampoc continuen a la plantilla illenca, el porter titular l’any passat, el canari Nauzet que va firmar pel Ceuta, els defenses Martí Noceras, Truyols i Paco Vázquez que van fer-ho pel Maonès, Vila-real B i Lleida, respectivament. Així, per a suplir baixes tant importants, el Mallorca B continua confiant amb jugadors joves procedents del seu juvenil i d’altres que es van incorporar durant l’estiu com els atacants, tots tres catalans, Aleix Vidal, Grasa i Gallar que van signar provinents de la Pobla de Mafumet, la Damm i el Terrassa juvenil, respectivament. A més, l’equip continuarà confiant amb homes molt importants com el centrecampista Sergio Tejera, amb passat al Chelsea anglès, Alberto López o Dani Castellano. El germà d’aquest últim, Javi, va signar aquest agost pel Real Unión de Irún. A tot això, intentaran acabar la temporada el més amunt possible i amb l’experiència de la temporada anterior quan durant moltes jornades van ser entre els primers classificats, tot i que durant la segona volta es van desinflar molt per finalitzar el campionat de lliga en 8è. lloc i a 14 punts de la zona d’eliminatòries d’ascens.

Tampoc voldrem nosaltres que es repeteixi el mal paper que vam fer contra el filial balear la temporada passada, quan llavors, en un partit horrorós, vam acabar patint una dura derrota a l’estadi per 1 a 4 en un partit que va deixar-nos molt tocats i a més significaria l’adéu de Ramón Moya de la banqueta saballuda que passaria a ocupar-la David ‘Pirri’. Aquell dia, els golejadors illencs van ser Dani Castellano, Alberto i Nacho en dues ocasions. Mentre que per part nostre, Roberto Morales retallava diferències per deixar un 1 a 2 abans del descans.