dissabte, 30 d’octubre del 2010

El Rival: Orihuela C.F.

L'Orihuela a sorprés a tothom amb un inici de Lliga espectacular

Molts problemes va tenir l’Oriola per saber si podria sortir a competir o no durant el passat mes de juliol, quan un personatge anònim va fer una donació d’una important quantitat de diners que ajudava als alacantins a saldar els seus deutes i d’aquesta manera aconseguien mantenir-se a la categoria de bronze una temporada més. A la banqueta hi continua Francisco Grao 'Pato' que després de la bona campanya de l’any anterior, ha mantingut la confiança dels dirigents oriolans.

La permanència tornarà a ser la primera aspiració dels grocs que voldran millorar la posició de l’any passat quan llavors van acabar en una meritòria 7a. posició amb 54 punts, molt lluny però, dels llocs capdavanters. Aquest estiu passat van fer funcionar força el mercat, tot i mantenir alguns dels jugadors importants de la temporada anterior, casos com el del porter Ricardo, els defenses Fleky o Benja i el centrecampista Samu. A Los Arcos hi van aterrar els defenses Héctor Ruiz procedent del Moratalla i Werner que ho feia del filial del Getafe i amb un bon futur per davant. Al centre del camp s’espera molt de Sergio Molina, un dels organitzadors de l’equip i que va firmar procedent del Caravaca, tot i que la seva formació va ser a les files del Màlaga. També van firmar homes importants com Manrique, que arribà de l’Ontinyent o el perillós jugador de banda dreta José Antonio Villanueva que ho feia del Ethnikos xipriota. Però al davant és on més s’han de vigilar, ja que l’Oriola s’ha reforçat amb dos homes molt perillosos, com són l’hàbil José María Cases, que va arribar provinent del València Mestalla i que ja sap què és marcar-nos un gol, així com l’espigat davanter francès Florian que arribava del Moratalla, tot i que la temporada anterior la va començar amb el Terrassa i que ja va portar-nos de corcoll en el derbi de la 3a. jornada de lliga disputat a l’Olímpic egarenc. Tampoc va poder evitar el descens a Tercera dels murcians tot i els seus 7 gols. Domina molt el joc aeri i disposa d’una bona tècnica cosa que fa ser molt perillós, ja que a més és força ràpid de moviments.

L’última visita que vam fer a Los Arcos d’Oriola és de la temporada anterior, quan llavors en un partit disputat en jornada intersetmanal i amb un arbitratge molt polèmic en el que va expulsar injustament a Pep Pagès abans del descans per un penal que només el col·legiat va veure, significava la derrota per 1 a 0 amb gol de Meca des dels onze metres.