dilluns, 1 de novembre del 2010

Una castanya de partit acaba amb derrota al camp del líder

Oriola 1-0 Sabadell

Oriola: Ricardo, Manu Micó, Carmelo, Benja, Fleky, Samu, Molina (min. 80 Micro), Villanueva (min. 87 Álvaro), Florian, Cases (min. 90 Del Cueto) i Rodri.

Sabadell: De Navas, Toni Lao, David Bermudo, Agustín, Azparren (min. 86 Chapi Arnau), Robles, Marc, Fito, Hiroshi, Puigdollers i Cuenca.

Gols: 1-0 Rodri (min. 21)

Estadi: Los Arcos (1.300 espectadors)

Mala castanyada la que va tenir el Sabadell al camp del líder, Oriola, on un cop més la inoperància ofensiva va ser clau per no poder treure res de positiu. I és que els alacantins tampoc van desplegar un gran joc sobre un camp que poc tenia a veure amb el que hauria de semblar un terreny on es practica el futbol, però l’eficàcia de cara porta contrària acabaria sent decisiva. Els locals avesats a la circumstància van saber adaptar-se millor i fruit d’això van arribar en més ocasions a l’àrea defensada per un David de Navas que res va poder fer davant el gol groc. Després d’un inici d’encontre força igualat on cap dels dos equips podia fer-se amb el centre del camp, arribaria l’estocada definitiva de l’equip de “Pato” després d’una relliscada de Toni Lao que deixaria sol a Rodri dins l’àrea per a que podés anotar el que seria l’únic gol del partit. Novament una tarda sense guió ofensiu i on el joc de Segona B s’imposaria a la proposta que Lluís Carreras intenta plasmar sigui quina sigui la circumstància. Amb tot això els locals haurien pogut augmentar la diferència amb un tir del francès Florian que va marxar fora i una jugada de Cases que De Navas va aturar perfectament tot abans del descans. A la represa es va veure un Sabadell més despert i on semblava que anava a buscar l’empat ràpidament per entrar altre cop dins el partit, però els minuts passaven i les ocasions seguien brillant per la seva absència. I és que fins al minut 77 de partit i en una bona triangulació de la davantera saballuda no arribaria el primer xut perillós i entre pals dels nostres, quan Isaac Cuenca va provar sort davant un Ricardo que faria una gran intervenció. La màgia del reusenc no seria suficient aquest cop, però si el bon treball de De Navas que salvaria la sentència en una contra local que primer Florian i després Villanueva farien lluir al porter madrileny. Tampoc va servir per esperonar a un Sabadell que tot i les poques ocasions va tenir la última a pocs minuts del final amb un xut des de fora de l’àrea de Puigdollers que va sortir fora per molt poc davant el gest de ràbia de tota la banqueta arlequinada que veia com la visita al camp del líder acabava amb derrota i sense fer novament un bon partit lluny de l’estadi.